avatar

Официална покана към Ела Георгиева и Професора! :)

Скъпи съблогери, в "Образование" осъществяваме една чудна идея да създадем общности на тематичен принцип - то значи, че близките по характер учебни предмети се групират в културно-образователни области, които дават имена на нашите общности.

Създаването на нови общности започна преди година и половина, когато отворихме "Предучилищна педагогика" и "Начално образование". Тези дни пуснахме "Чужди езици", а днес са отворени (но с недовършен дизайн) - "Гражданско образование", "Математика, информатика и информационни технологии" и "Обществени науки". Всяка от тях си има администратор и това са съответно Ани, Ворфакс и Чопар.

Предстои да разкрием още общности, между които и Български език и литература.

Дотук беше уводът към онова, което искам да кажа. А то е, че отправям официална покана към двама блогери (преподаватели по професия) да се присъединят към нас. За тях знам, понеже ги наблюдавам от дълго време, че отлично владеят материята си, независимо че едната - Ела Георгиева - живее в САЩ и в момента не е действащ български учител, а другият - професорът - по стечение на обстоятелствата се намира във Флорида.

И така...

Най-официално каня Ела Георгиева, която познава чудесно родната граматика и правопис, и има обширни познания в областта на българската литература, да се съгласи да администрира общност "Български език и литература"! :)

Най-официално каня Професора, който перфектно говори руски и английски, да стане съадминистратор на общност "Чужди езици" заедно с Нели Станчева! :)

Силно се надявам на положителен отговор и от двамата!

(Пускам поста на главната страница на БГлог, защото тук поканата ми ще бъде видяна и прочетена.)