Галина Ценкова - Публикации

 

Преглед: >
 

Кулски поетичен панаир

Кулски поетичен панаир

Кулски поетичен панаир

Самостоятелна работа "Числата до 1000" - 3. клас

Едно предложение за самостоятелна работа за числата до 1000, ползвала съм скалата за оценяване и идеята за инфо до родителите за мястото на детето в класа от други колеги в блога. Дано е полезна на някого, знам колко е натоварено началото.  ...

Поетичен конкурс в Кула

Скъпи приятели и колеги, ако сред вас има пишещи поезия и желаещи да се включат в конкурс с до три непубликувани творби, може да се възползвате от конкурса за поезия, носещ името Поетичен панаир. За повече информация вижте самата обява. Objava_KPP2010.doc

Поетичен конкурс в Кула

В конкурса могат да участват поети от цялата страна с най-много три непубликувани стихотворения.

Поетичен конкурс в Кула

...

Новини за "Без звънец"

Колеги, има изкарана отчетната документация и нови срокове на сайта на проекта, проверете си ги! Срокът за изпращане на отчетите е удължен. Естествено и съпътстващата документация е разширена!

Игра-тест по ИТ

 Една аркадна игра за упражняване на някои термини по ИТ. И благодаря на Вили Дафчева за идеята за такива игри преди време!

http://classtools.net/widgets/quiz_8/8hpVc.htm

Работни карти по БЕЛ

Споделям работни карти по Български език и литература, някои от тях са ми за работа с ученици, изоставащи от учебния материал по проекта „Без звънец”, но много лесно могат да се адаптират като упражнения за по-бързи ученици, наградки в часа или да се променят езиковите задачи, така че да са съобразени с индивидуалните особености на конкретно дете.
Powered by PageSpeed