Последни публикации

 
avatar

ГОДИШНИ ТЕМАТИЧНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА 1. КЛАС по новите учебни програми с действащите учебници

Публикувам тези разпределения в нов постинг, за да бъдът лесно откривани, а не като отговор на питане от Dani Staikova. Разпределенията ни са предоставени безплатно от изд. "Просвета" на хартиен и електронен носител, тъй като в начален етап работим изцяло с техните учебници. Направени са по новите изисквания с 9 графи. Ако Ви вършат работа, ползвайте ги със здраве.
Лека и успешна нова учебна година!
ГОД. ТЕМАТ. РАЗПР-НИЯ ЗА 1. КЛАС по новите . ...
avatar

Готвите ли се за новата учебна година?

След около 2 седмици започва новата учебна година. Вероятно това е период на много трепети, вълнения и приготовления, особено за учители, които усещат професията си като призвание, както не се съмнявам че сте всички вие. Интересно ми е какви приготовления правите? Какви са очакванията Ви за новата учебна година? Очаквате ли организационен хаос покрай недомислици на министерството или възлагате надежди тази година да протече по-гладко?

...
avatar

Здравейте!

Има ли колеги, които са  направили  вече Учебната програма по БЕЛ и Математика за 1 клас по новите изисквания за тази учебна година?
avatar

Разпределение с 9 графи по новите изисквания за 4 клас на Просвета

Колеги,искат ни разпределения за 4 клас с 9 графи по новите изисквания.Моля за помощ!На други искат ли такива разпределения?Ако някой го е правил ,моля да го качи!
...
avatar

БЕЛ ЗИП на Просвета за 4клас

може ли да качи БЕЛ-ЗИП на просв
avatar

Разпределение

Здравейте!Имам нужда от разпределение по ЗИП околен свят за 1 клас Просвета. Благодаря предварително1
avatar

Тематичен план Трети клас Булвест

Здравейте, много отдавна обещах да кача разпределение на Булвест за трети клас, но времето и работата ме завъртяха. Макар и късно, пускам файла. Дано е от полза :)
Годишен тематичен план 2014-2015.doc
avatar

Разпределение за проектни дейности за 1 клас

Здравейте, трябва ми разпределение за първи клас за часовете по проектни дейности. Ако имате, моля, пубикувайте, за да взаимствам идеи. Предваритело благодаря. ...
avatar

Календар за учебната 2016/2017 година

Календарът е изготвен въз основа на заповед №РД09-1168/19.08.2016 г. за определяне на график за учебното време заповед №РД09-1167/19.08.2016 г. за определяне датите за НВО за учебната 2016/2017 г. След като МОН ги публикува на страницата в сайта си, коригирах календара и го качих отново.
avatar

Нови диктовки за първокласници

От разпределенията, които са дали две от водещите издателствата за реда на буквите в буквара виждам, че те не са подредени по един и същ начин. Програмата "Българска граматика (grammar-bg)" на Ваньо Георгиев ще ви улесни в създаването на списък с думи за четене и препис на думи, съставени от изучените букви. 
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET