Всички публикации по категория Коментари

Коментари

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Какво ли ни чака...

Има едно проклятие. То гласи:
„Дано живееш в интересни времена!“


Тери Пратчет

В "Интересни времена" живеем. Това е безспорно. И човек не може да не се замисли докъде ще доведе всичко това.

От една страна имаме един побеснял президент в лицето на Владимир Путин, който така се възгордя от своята позиция, че започна да се превръща в заплаха за Запада. От друга страна виждаме Ердоган, който върви по същия път, тъпчейки всичко, ...
avatar

Бербатов и хейтърите - серия поредна

„Бербатов вкарва само на слаби и посредствени отбори, не и на силните!” –  твърдят с неприкрито злобно задоволство  хейтърите.
А истина ли е това твърдение?
avatar

Еврогейските извращения или Еверест на гнусотата

Преди време написах "Евроатлантическите ценности - панаир на гнусотата". Но гей-европейците не може да ги спре ничие писание!
avatar

Бербатов и Висшата лига - една споделена любов

Решението на Бербо да премине в авторитетен клуб като „Монако” е правилно. Но, убеден съм, през лятото като свободен агент Бербатов ще се върне при своята голяма любов – Висшата лига.
avatar

Нещо по средата...като нищо

"Напънала се планината пък родила.... мишка". Тази народна поговорка важи за усилията на медии, хейтъри и неадекватни варненски прокурори да окалят Волен Сидеров.

avatar

Последен шанс за гласуване на #eddies13 - Подкрепете българското участие!

Благодаря на всички български учители и ученици, които вече са гласували за български образователен ресурс на тазгодишните Едублог награди! Ако искате, а все още се чудите как, надявам се този пост да е от помощ.
Можете да ни подкрепите - ето как:
Отваряте линка, на него са номинираните 13 български образователни ресурси в 11 категории. Цъкате на "палеца" на всеки един ресурс. На първия ще изскочи апликейшън на Listli - потвърдете с ...
avatar

“1001 нощ” от добрия вълк и един дебел клоун

Това е истината в ЦСКА! И , фактът, че част от най-запалените фенове на гранда я отричат, не помага на никого, още по-малко на любимия им клуб.
avatar

Григор Димитров по пътя на Валери Божинов?

Не са нужни дълги описания за провала на Валери Божинов. Но без особено преувеличение, Григор Димитров също върви устремно “надолу”. 
avatar

„Ходи ми се на море!” или какво не могат да разберат протестиращите

Подавайте оставка, бе!
Ходи ми се на море!

 

Цитатът е от един особено „интелигентен” младеж сред групичка от 20-30 протестанти "на кафе" пред МС, който охотно даваше интервю по Канал 3. Няма да коментирам брилянтния стих и вълшебната съседна рима в стил „Зайченцето бяло”. По-скоро ще се опитам да разясня на господина и такива като него (макар и прогресивно намаляващи на улицата) колко различно мислят ...

avatar

Как хайдут Сидер на два пъти превзе Босфора

Някой нормален човек да симпатизира на Босфор ТВ? 
Телевизията, която уж бе на Рупърт Мърдок, но мажоритарният  дял излезе, че е притежание на ... Георги Гергов! Телевизията на безкрайните и оскотяващи турски сериалчета, на евтината и просташка манипулация, която роди "всенародните любимци" като Миролюба Бенатова и предизвика протестиращите по улиците на София, Пловдив и Варна да гонят с презрение платените БТВ-журналистчески подлоги.
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET