Всички публикации по категория За BgLOG.net

Само за услугите на BgLOG.net

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Изтича срокът за безплатен ъпгрейд с Windows 10

Покрай моите зрителни проблеми ползвам функцията "печатане с глас" - диктуване, от гугъл документи. Днес обаче възникна технически проблем с микрофона на компютъра ми. Какво ли не опитах, за да задействам устройството - обновявах драйвери, сменях настройки, но без резултат.

Докато кликах тук и там, ми излезе предложение да ъпгрейдна операционната си система, която е Windows 8.1. Кликнах върху появилия се линк и се зареди съобщението, .. ...
avatar

Срещата на BgLOG.net се състоя :)

След толкова време срещата на BgLOG се състоя :) Видяхме се стари приятели и лично на мен ми беше повече от приятно. Чувствах се като у дома си. Не помня от колко отдавна не бях изпитвал това чувство. 
Видях се с Куини, Веско, Мейкъра, Един от Вас (Наско), Щепси, Вальо (koumupuka), Janichka, която не бях виждал от поне 5-6 години. Беше невероятно, а всички си бяхме същите, че и по-готини! :)
Разбира се, имаше и нов член в лицето на моята . ...
avatar

Оптимизации по BgLOG.net

Продължавам с новините по развитието на BgLOG.net.

През последните седмици сайтът беше прехвърлен към нов хостинг доставчик - 8 ядрен сървър с обилно количество памет. Паметта не се оползотворяваше както трябва, дори с повечето ресурси и поради това бяха въведени допълнителни оптимизации, като сред които:
- Динамично кеширане на съдържанието
- Оптимизация по време на зареждане на всички зареждащи се от браузъра ресурси, като JS скриптове, ...
avatar

Хигиена без вода

Лична хигиена без вода

Водата-чудото на планетата Земя.

Не винаги можем да се възползваме от водата за нашата лична хигиена. Как да поддържаме хигиена на самите нас или на наш близък за когото се грижим ако няма вода или при недостиг на вода ?
Автор на снимката Георги Воев

Ръкавици, кърпи и шапки за сухо без вода измиване и без вода изплакване на тяло, глава и коса

Висока степен на хигиена без използване на вода за ...

avatar

Из дебрите на ихтиологията

Никулден е .Повлиян от публикацията на Арагорн,реших да пусна нещо писано много отдавна, за да си спомним добрите стари времена. А и да отдам почит на рибите.
Искам да кажа, че е писано с любов,към всичките споменати там. Пояснявам, че де не започнат после едни съмнения ;-))))
avatar

Музиканти и артисти на улицатаНеапол 2015
Снимка и видео клип, автор Георги Воев

Видео клип в You Tube

avatar

Биджитаун, седем години по - късно

  Да, изтече много вода от онази вечер. Салуна на  Терънс  си е все още там. Ала изникнаха нови кръчми по негово подобие като  „Джиджъл „ –бар и „Фейс клуб.....   
avatar

Неочакван резултат - Валери Петров

Вариант за урок по литература за 4 клас, с който да се докоснем по по-различен начин до творчеството и научим повече за неповторимия творец Валери Петров.
avatar

08 04 2016 Безплатни помощни средства за възрастни хора. Права на хората с увреждания без ТЕЛК, на възрастните хора и инвалидите. Какво може би не знаем.


Тази статия е предназначена за всички хора, които имат близки, познати, колеги, възрастни родители, съседи и други млади и възрастни хора, които по-различни причини са трудно подвижни или лежащо болни и се нуждаят от помощни средства и медицински изделия. Възможностите за безплатно получаване чрез Целева помощ от Агенция "Социално подпомагане"за закупуване и свободна продажба.

Първоначално темата бе публикувана в bglog.net на 20.03.2012г.
...
avatar

Актуализация 16.07.2013г.Възрастни хора, лежащо болни или трудноподвижни. Инвалиди с ТЕЛК и без ТЕЛК. Хора с увреждания. Права. Помощни средства. Какво може би не знаем?


Информацията е актуализирана на 16 юли 2013г.

Първоначално темата е публикувана на 20.03.2012г. и до този момент има 1319 прочита.
Актуализирана темата в  bglog.net се намира на страница http://bglog.net/BGLog/post/Възрастни-хора--лежащо-болни-или-трудноподвижни--Инвалиди-с-ТЕЛК-и-без-ТЕЛК--Хора-с

Специализирани уеб сайтове за инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК.  http://www.voevmedical.com/   и   ...

Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET