Sport

Последни публикации

 
avatar

Бербатов и Висшата лига - една споделена любов

Премиершип няма нужда от визитна картичка. Там е родината на футбола, „алфата” и „омегата” от великата магия на Царя. Висшата лига е най-популярното първенство на планетата и въпреки силната конкуренция всеки уикенд примамва стотици хиляди по стадионите и приковава стотици милиони зрители пред тв-екраните.

В този най-престижен шампионат на планетата Митко Бербатов намери своя „театър на мечтите”, своята сцена, на която да изяви колосалния си ...

avatar

“1001 нощ” от добрия вълк и един дебел клоун

Това е истината в ЦСКА! И фактът, че част от най-запалените фенове на гранда я отричат, не помага на никого, още по-малко на любимия им клуб.
avatar

Григор Димитров по пътя на Валери Божинов?

Не са нужни дълги описания за провала на Валери Божинов. Но без особено преувеличение, Григор Димитров също върви устремно “надолу”.
avatar

150 крила се реят в небето над Сопот през юли

Тринадесетото издание на Световния шампионат по парапланеризъм (крос-кънтри) ще се състои от 13 до 26 юли в Сопот.

Любителите на въздушните спортове отново имат възможност да се насладят на красивото зрелище, когато 150 крила ще се реят във въздуха над планината.

Събитието се очертава като едно от най-мащабните през това лято не само за България. В надпреварата се впуска и Ясен Савов - един от най-добрите пилоти в света и европейски шампион.

...
avatar

За сериозно интересуващите се от ФИТНЕС и ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ!

Всеки който се интересува от тези ТЕМИ ,може да следи публикациите ми на ФЕЙСБУК-СТРАНИЦА (ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ)! Най-добре е да се напише Хранителни режими на търсачката във Фейсбук!
avatar

Защо оставихме „мома англичанка“ да каже истината за българския футбол?

Марго Дън казва неподправената истина в своя репортаж за радио BBC със зловещото заглавие „Смъртоносната игра на България“.  
Но щом истината е толкова прозрачна и не е от вчера, защо не се намери поне един български журналист да я огласи? 
...
avatar

„Ето човека!” И българина!

„Шапки долу!” пред чудото, което твори Йордан Йовчев!

avatar

За "Витоша", Бистрица, футбола и политиката

 Някой да си спомня "борческия" десант във футбола през 90-те години? Едва ли толкова добре като мен. Тогава всякакви охранителчета от ВИС, СИК, "Аполо Болкан", "седмици" и други известни фирми, решиха да си вдигнат самочувствието чрез футболни успехи. Така де, прости били, вицове за тях разказват! Ето ви доказателства за обратното в един интелектуален спорт! 
avatar

България е с теб, "капитане"!

Новината за тежката болест на Стилиян Петров наистина разтърси спортните хоризонти и предизвика обща и еднозначна реакция. Нашето момче получи съчувствие и подкрепа от негови съотборници и колеги, от настоящият и бившите му клубове, от футболни специалисти, запалянковци и медии.

Но винаги идва „след това”. 

avatar

Голямото завръщане на "пенсионерите" във Висшата лига

Медиите ги наричат „ветерани“ в кавички. По-младите и нахъсани фенове на великата игра шеговито ги определят като „пенсионери“ и припомнят железната максима, че бъдещето във футбола и живота „принадлежи на младостта“.

Но присъствието на  футболистите над Христовата възраст от 33 във Висшата лига на Англия през този сезон опровергава всички поговорки и прогнози. Умишлено няма да засягам какви играчи продължават да заемат вратарския пост ...