Образователна общност "Чужди езици" към BGlog.net

Последни публикации

 
avatar

Популяризирани в Америка, а в България?

Бях ви споделила тук за моя амбасадорски проект в Глогстер "Приятели чрез писма"  Колегите от Флорида популяризират успешно практиката си чрез електронните медии  вече, надявам се на същото и от наша страна. Статията започва така:

"Он-лайн Глогстер акаунт свързва ученици посредтвом технологиите.

 Изабела Венанзи, на 8 години от Мелбърн Биич, знае за своята приятелка Маги, че любимият и цвят е розов и има ново братче. Като ...

avatar

„Многоезичен ускорител“ – един забавен и полезен проект

Ученици от Средно училище “Христо  Ботев“ – Враца участваха в проект по Еразъм + „Многоезичен ускорител - 2017-1-HR01-KA201-035396“ .

Идеята на проекта е чрез изучаване на Есперанто да се улеснят учениците при научаването на чужди езици. През двегодишния период на проекта учениците се забавляваха  докато учехме чрез игра, пеехме песни на Есперанто, писахме, четохме и доказахме, че е много по-лесно да се учат чужди езици, ако се знае и ...

avatar

Longman English for Bulgaria for the 2nd grade


Здравейте,

Издирвам спешно
Longman English for Bulgaria for the 2nd grade

Книга за учителя и тестовете към нея. В края на срока сме и ми трябва за частните уроци на децата на които преподавам
Исках даже да го купя но от представителството  ми отказаха.
Благодаря
 
avatar

Upstream For Bulgaria

Колеги по английски език, може ли да ми пратите на поща или тук учителската книга за Upstream For Bulgaria в pdf. Също така ако може и Prime Time, моля?
avatar

Прознание търси УЧИТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В НАЧАЛНА УЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ

Уважаеми Учители,

Споделям обява за работа с Вас от Прознание Академия - онлайн уроци във виртуална класна стая, в реално време. Търсят учител по английски език начални курсове.
Ако имате интерес, подробностите са в линка, който помествам.

http://www.jobs.bg/f3042637

Поздрави,
Котка Шарена
avatar

Преподавателите в International House Sofia

Здравейте,
Искам да попитам някой има ли впечатления от преподавателите в International House Sofia. Те провеждат курсове по английски език, включително и за деца. Някой знае ли дали са добри специалисти?
Много бих била благодарна за каквато и да било информация!
Благодаря предварително!
avatar

Мобилност по програма "Еразъм +" КД1

Уважаеми колеги,
Бих искала да споделя опита, който придобихме с моя колега по английски език в резултат на обучения във Великобритания, на които присъствахме по програма "Еразъм +" КД1: Образователна мобилност за граждани.
Материалите, които получихме по време на обученията сме ги споделили с сайтове, които създадохме за тази цел. Може да намерите и полезни връзки в помощ на обучението по чужд език.
- Professional Development в Oxford ...
avatar

Energy for Bulgaria 5,6,7 and 8th grade

Здравейте,

спешно ми трябват учебниците Energy for Bulgaria 5,6,7 and 8th grade, защото точно след 2 седмици трябва да се явя на държавен изпит по педагогика. Все още не зная в кои клас, и ще разбера чак на 27 Март. Затова имам спешна нужда от електронна версия на учебниците.Смятам, че ако тепърва ги поръчам от Longman, няма да ги получа скоро. 

Ще съм много благодарна, ако някои има електронна версия на учебниците и ми ги сподели.

...
avatar

Hello 7 клас

Здравейте, колеги! 
Трябва ми диск към учебника Hello  за 7ми клас.
Ще съм благодарна ако някой даде идея откъде да го изтегля или може да ми качи част от него.
avatar

j2e за обучението

Това е примерен работен лист, който можете да съставите, да разпечатате, да дадете на учениците да попълнят, след което да проверите по стандартния начин...или просто да го направите за 10 минути като електронен ресурс, да го добавите в сайта си и те да попълнят онлайн. Резултатите пристигат при вас на секундата, а и проверката не изисква повече от 10 минути време. Толкова неща видях и пробвах като инструменти за тази цел, мисля, че j2e5  е ...