Колеги, търсят се доброволци ентусиасти за администратори на общности!

Ще обясня накратко. Преди година и нещо създадохме три образователни общности (”Начално образование”, „Предучилищна педагогика” и ОНГО), чиито линкове се намират вдясно и можете да разгледате самите общности. Сайтът ни обаче има незавършен вид. Необходимо е да се създадат и останалите общности, свързани с отделните културно-образователни области:

1. Български език и литература;
2. Чужди езици;
3. Математика, информатика и информационни технологии ;
4. Природни науки и екология;
5. Изкуства;
6. Бит и технологии;
7. Физическа култура и спорт.

Подновявам предложението си да продължим със създаването на общностите, но има два проблема:

1. Търсят се сериозни хора, които да поемат нещата и да администрират поверените им общности. Първоначално сайтовете са пусти и не се посещават, но след няколко месеца или година мястото се разработва и започват да идват хора. Онзи, който се навие да се занимава, трябва да има достатъчно търпение и воля да изчака да настъпи мигът, когато сайтът почва да функционира нормално.

2. Трябва преди всичко останало да се изработят хедъри (шапки) на общностите – аз не мога да се справя със задачата. Това са правоъгълните картинки над страниците с постингите.

Въпросът ми е има ли желаещи да участват?

Между другото, аз съм тук от 2005 година, администратор съм от 2006 година, но една стотинка не съм получила за дейността си. Така че - искам да предупредя, че това е напълно безплатен и доброволен ангажимент.