Поли Рангелова - Публикации

 

chujdiezici

Преглед:
 

Аз уча английски с Релакса SUPER ENGLISH

Моята сестра ми препоръча този курс, даже ми даде нейните дискове и днес взех първите си два урока! Оказа се невероятно удобно, лесно и приятно обучението с мултимедийния продукт на Релакса - SUPER ENGLISH! Щастлива съм, че го открих и го препоръчвам горещо на всички начинаещи!


...

Безплатен курс по руски език

Преди мъничко, докато коментирах в поста на професора, ми хрумна да копирам и да сложа тук (като линкове и резюмета) всички постове с ключов израз "уроци по руски език", които сме публикували в "Образование". На повечето уроци автор е Нели - Shogun.

Сигурна съм, че за всички, които се интересуват от руски език, ще бъде удобно да ги намерят, събрани на едно място в общност "Чужди езици".

Добре дошли в общност "Чужди езици" :)

Днес е първият ден на общността. Дизайнът на страниците и хедърът могат тепърва да се променят от администраторите, които ще поемат грижите по стопанисването й. Засега мисля, че видът й е приемлив.

Желая на всички, които ще влизат тук, за да обменят знания, идеи и опит, ползотворна работа и да се чувстват като сред приятели! Успех и на администраторския екип!

Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP