Поли Рангелова - Публикации

 

preduchilishtnapedagogika

Преглед:
 

Покана към министър Даниел Вълчев

Скъпи колеги, ще започна без заобикалки. Снощи ми се обади по телефона човек от НДСВ и ме помоли да съдействам образователният министър Даниел Вълчев да осъществи контакт с нас, учителите, и да измислим вариант за полуформална среща, която може да бъде на биричка, на боулинг или нещо от този род, каквото ние предложим – разноските ще бъдат за сметка на министъра.

Колеги, моля ви, напишете мнението си за оценителната система в нашия сайт!

Ако се окаже, че тя пречи на повечето блогери да се чувстват комфортно в сайта, ще отправя официална молба от името на общност "Образование" да се направят корекции в сайта. ...

"Аз зная защо е тъй бяла" във великолепния аранжимент на Илко Тасев

С огромни благодарности към колегата Илко Тасев, който се отзова на молбата ми да възкресим една забравена песен за майката. Неговият инструментал не е просто озвучаване, а начин песента да стане още по-красива, по-нежна, по-романтична и по-въздействаща.

Специално за днешния празник на майката публикувам новия запис на песента, нейният инструментал и текста.

Снощи Shelly достойно представи в телевизионния ефир образователната ни блогерска общност

По тази причина пускам постинга на четири места, за да чуят интервюто повече хора. Лично аз през цялото време, докато гледах интервюто, бях във възторг от спокойното поведение на Шели и непринудения й начин на общуване с водещата.  Очарова ме искрения, човешки начин, чрез който тя споделяше какво мисли по наболели въпроси в просветната ни сфера.

Чуйте я.

Приказки за добротата

Вчера присъствах на уникално събитие: благотворителен концерт, изнесен от децата на 15-то ОДЗ, гр. София, в полза не на своята детска градина, защото събраните пари няма да останат за тях, а в подкрепа на други деца без семейства, живеещи в медико-социален дом „Света Параскева”.

Ето и поканата, която получих по пощата.

Да станем още по-популярни и търсени с "Ухаа" и "Свежо"!

Предлагам ви да популяризираме образователните общности и самите себе си като автори! Идеята е на Тери, а аз направих две проби на последните си постинги и смятам, че посещаемостта чувствително се повиши.

За какво става въпрос? "Ухаа" и "Свежо" са информационни сайтове, в които всеки може добави линк към статия. Тъй като тези сайтове са много посещавани, в кратък интервал от време за статията, която тук сме пуснали, научават много хора

Какво е любовта според децата

Преди известно време попаднах на интересно изследване, в което се цитират деца между 4 и 8-годишна възраст, отговарящи на въпроса "Какво значи любов?".

Отговорите им са толкова сладки, и същевременно - искрени и умни, че не се стърпях и сътворих клипче по темата.

Весела Коледа, приятели!

Поздравявам ви с най-сладката (според мен) анимирана коледна картичка, в която са обединени апликирани от моите първолаци картички, които успях да снимам. Те ги бяха изработили в часа по рисуване при колегите художници и снеописуема радост ми ги показаха след това и на мен.

...

Стихчета за цифрите

Взети са от едно старо методическо ръководство, оставено ми в наследство от моите родители - начални учители. ...
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET