avatar

Срещата на блога се състоя! :)

Макар и в камерен състав, защото, за да се визуализираш в реален вид пред други блогери се иска и малко смелост, нали така? Мога само да кажа, че неприсъствалите (или непрестрашилите се) губят.  Като човек, който не забравя да документира и увековечи с фотоапарата всяко по-важно събитие, на мен се пада честта да ви покажа кадри от снощи.

Още с пристигането ми изненадата беше безкрайно приятна, защото се запознах с изключително чаровната годеница на Тери – Мая, и нейния брат – хардуерен специалист и сладкодумен разказвач на вицове и весели истории. За една негова история  се сещам сега. Разправи ни как го извикали от Външно министерство да поправи един принтер, понеже мажел, и какво било учудването му, когато открил причината. Оказало се, че вътре се бил заврял, неизвестно как, един... презерватив.    

Ето снимки на симпатягите.

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132399-big.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132392.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Също така много приятно ми беше да се запозная с Планков. Според мен топ снимката на вечерта е негова. Вижте какво пише на фланелката му.

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132476.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Разбира се, една приятна вечер не може да мине без украсяващото присъствие на Котка Шарена. Като администратор на общност «Секс», тя съвестно изпълняваше функциите си на просветител в тази област, от което последва трайно настаняване на сексуалната тема в разговорите на нашата маса.

Ето я и самата нея.The image “http://media.snimka.bg/0439/007132475.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Милото семейство Лорда и Еовин също дойдоха на срещата. Първо седнаха един до друг…

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132405.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

… но после последваха някои размествания… :)

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132536.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://media.snimka.bg/0439/007132530.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Запознах се с нежната и красива Ла и нейния приятел Ники, но така и не успях да си поговоря с тях… Оставяме го за следващия път.

 The image “http://media.snimka.bg/0439/007132418.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

И още една изненада имаше за вечерта. Късно, около полунощ, дойдоха Шели и Джони, настроени за салса. И салсата я оставяме за следващия път.

Целия албум със снимки можете да разгледате на този адрес.