avatar

BgLOG на Витоша :)

В събота си направихме чудесно купонче в Криво 2, където видяхме няколко нови лица, сред които Pchelichkata (Maya:), Kotka_Sharena и Vimp. Веселихме се до късно, а след това отидохме на дискотека в Double Vision :)
След това, на сутринта се организирахме и отидохме на Витоша, по маршрут Златните мостове. Беше много весело, а през целия път с Пчеличката пяхме песни, та дори и руски песнички. Аз не знаех текста на повечето, но рапирах, докато тя пееше :)
На една полянка си направихме чудесни снимки, а по-късно се качихме в хижа Белите брези, където хапнахме и отпочинахме. След това отново тръгнахме нагоре, където ни хвана един порой, който малко по-късно се обърна в град. Толкова беше силен дъжда, а градът бе огромен, с размери на падпъдъчи яйца. Ние имахме щастието да се подслоним в една спирка, преобразувана като заслон. Вътре имаше и слама и беше уютно, а мокрите до кости блогери бяха усмихнати и щастливи. Заредени с енергия, положителни емоции и уморени от път, но въпреки това с блеснали очи :)
Няма да споменавам, че купонът продължи до късно. Изпратихме Пчеличката на автобуса и се пренесохме в Южният парк, където с Vimp, edinotwas, Котката, Щепси, Фрости и Тони обсъдихме някои въпроси свързани с християнството.
Върнах се капнал, но със светнали очи. Щастлив и ухилен до уши :) Така ми се иска всяка събота и неделя да ходим на Витоша или на поход. С Мая, ИванАнгел и Джонев решихме, че можем лятото да направим един няколкодневен поход из българските планини. Нужен ни е китарист и водач, а който пожелае нека се чувства поканен на нашия поход, който най-вероятно ще се състои август месец :) Ще има песни край лагерния огън и много, много положителни емоции :)

А ето и малко снимки :)


Пчеличката жужи на полянката осеяна с цветя :)
DSC00936.JPG

Пчеличката и ИванАнгел пазят равновесие :)
DSC00938.JPG

Вижте колко големи бяха ледените топчета :)
DSC00950.JPG

На връщане в маршрутката :)
DSC00959.JPG

Бедромания :)
DSC00923.JPG

А ето и един видеоклип, заснет в заслона в най-големия дъжд :)


Другите снимки можете да видите тук :)