Покана към министър Даниел Вълчев

Скъпи колеги, ще започна без заобикалки. Снощи ми се обади по телефона човек от НДСВ и ме помоли да съдействам образователният министър Даниел Вълчев да осъществи контакт с нас, учителите, и да измислим вариант за полуформална среща, която може да бъде на биричка, на боулинг или нещо от този род, каквото ние предложим – разноските ще бъдат за сметка на министъра.

Постингът съм го озаглавила покана, защото моето лично предложение за връзка с Дани Вълчев беше да си създаде блог при нас. Така че аз подновявам към него поканата отпреди две години и очаквам този път той да се отзове.

Като администратор мога да му обещая две неща:

1. Че, идвайки при нас, добрият тон на дискусия ще бъде спазван, както повеляват правилата на сайта ни;

2. Че ще му бъдат задавани неудобни въпроси, без това, разбира се, по някакъв начин да води до личностни нападки и обиди.

Надявам се, че министър Вълчев ще приеме предизвикателството да влезе в онлайн връзка с най-голямата свободна образователна блог медия – общност „Образование”, и прилежащите й блог общности.

Очакваме го! Нека му покажем, че сме готови да цивилизовано да влезем в диалог с него!

А ние, скъпи колеги, трябва да дадем предложение (до утре!) къде да организираме полуформалната среща с Д. Вълчев на живо. Както казах – всичко ще бъде на разноските на министъра. Така че, моля ви, давайте вашите предложения!

Пускам постинга в три общности!