Как да вградим файл в Power Point

Неслучайно народът ни е измислил поговорката "приятел в нужда се познава". Снощи се натъкнах на един проблем във Фейсбук с качването на клип от you tube и две мои приятелки - Дани и Галето Тодорова веднага се отзоваха със съвети. Не мирясаха, докато не ми помогнаха да се оправя.

Сега е редно и аз да върна жеста към едната от тях - Дани, заради нейната реплика ето тук: Досега не съм успяла нито веднъж да вградя файл с разширение ехе. Разбира се, със видео урочето искам да помогна на всички, като Геновевка, които искат да сложат пъзели, видео, флаш и каквото там се сетят.

Файлът - без значение какво разширение е - се вгражда! по начина, който ще видите на клипа. Което значи, че не е необходимо да се слага в отделна папка заедно с презентацията, а презентацията самостоятелно, със съдържащия се в нея вграден файл, може да се публикува в уеб пространството.

Дано да се видят ясно стъпките с това онагледяване. Ще обърна внимание, че след като файлът се вмъкне, трябва с десния бутон да се активира.

ЛИНК