Музикален конкурс „Изумруденият Орфей”

Както някои от вас знаят, днес окончателно приключиха обсъжданията върху редакциите на песента-химн на общност „Пороци", носеща заглавието „Зелена песничка" и беше одобрен официалният й текст. 

Имам честта да обявя началото - с днешна дата, както и условията на музикалния конкурс.

 

Основната задача на настоящия музикален конкурс е издирването на скрити певчески таланти, които да изпълнят песента „Зелена песничка" със следния текст:

 

ЗЕЛЕНА ПЕСНИЧКА


Втори ден рисува Ейс,

просто без да спира.

А бои, бои у тях -

само си избира.

Боядиса този сайт 

в най-любимия му цвят.
 
Припев:
Зее-ее-лено е небето, зелено е морето,

зелени са мечтите, зелен е и смехът,

Приятели зелени, зелени валентинки,

Желания в зелено с любов да заблестят.
 
Ала каката добра

в хедъра яви се.

Ейси славен щом видя,

мигом тя влюбИ се

и отсече твърдо: „Не!"

Тук оставам - той ще е!"
 
Припев:..
 
Но лъчите си над тях

любовта разплиска.

Да извършат сладък грях

каката поиска

Смаян Ейсито мълчи,

гледа и върти очи.
 
Припев:..

Бурната зелена нощ

бе незабравима...

Ейси нежно облада

каката любима.

После този страстен акт

се повтори пак и пак...

Припев:..

Тази песничка навред,

все така ще пея

Знам добре, че занапред

ще дружа със нея

Даже щом си ти голям,

дълго не оставай сам...

 Всички заявки във вид на аудио файлове със записи на песента да се изпращат на адрес: polirang(@)gmail.com (като разбира се не забравите да махнете скобките около кльомбата).

Според времето на изпращане тези файлове ще се хостват на сървър от queen_blunder, след което ще бъдат помествани в този постинг и прослушвани от всички блогери на общността „Пороци".

Условия на конкурса:

  1. За да не стават прекалено големи файловете с цел по-лесно качване на даден сървър, ще се изпълняват само първите два куплета от песента заедно с припева след тях.
  2. Позволява се използването и добавянето на всякакви музикални ефекти, създадени с програми за редактиране на звук или по някакъв друг начин като използване на подръчни материали вместо ударни инструменти и т.н. Прилагането на сполучливи, оригинални и подходящи ефекти ще се отрази положително при оценяването на изпълнението и ще повиши шансовете за класиране в челните места.
  3. Мелодията на песента можете да чуете ето тук.
  4. Журито ще има напълно демократичен характер, защото ще се състои от гласовете на всички коментиращи. В случай, че се появят равен брой гласове за двама и повече кандидати при определяне на най-добрия изпълнител, в ролята на арбитри ще влязат администраторът на общност „Пороци" - Ace_Coke и организаторката на конкурса queen_blunder.
  5. Жалби и оплаквания, свързани с провеждането на конкурса и излъчването на победителя, могат да се отправят към споменатите блогери в т.3, като същите са длъжни в едноседмичен срок да отговорят на запитването.
  6. Участниците ще бъдат класирани на първо, второ и трето място. Те ще получат материални награди във вид на виртуални изумрудени украшения. Победителят ще заслужи правото да направи запис с цялостното изпълнение на песента, като плеърът, посредством който ще бъде слушано то, ще бъде поставен на видно място. За останалите участници ще остане утешението във вид на собственоръчно закупена мента, която те по свой избор ще консумират чиста или като коктейли с изумруден цвят.
  7. За участието в конкурса не се поставят никакви ограничения, освен единственото условие кандидатите да са на възраст 18+.
  8. Конкурсът ще завърши на 31.03.2006г. На 01.04.2006г. официално ще бъдат съобщени окончателните резултати.

Това е засега. Ако имате въпроси можете да ги зададете във вид на коментари.

На всички участници желая успешно представяне! Благодаря за вниманието :)