avatar

Успех на Поли Генова на Евровизия 2016!

Нека да пожелаем успех на Поли Генова за нейното участие тази вечер на Евровизия 2016! Песента и се казва If love was a crime и има реален шанс да победи! Стискаме палци младата българска изпълнителка да успее да се справи със силната конкуренция на европейският музикален конкурс и да ни донесе слава и гордост!
Защо пък нейната песен да не се превърне и в европейският хит на лято 2016?

Нека да видим песента If love was a crime



Този път изпълнението е на английски език и имаме шанс да бъде разбрано от по-широка публика. Изпълнението на Поли Генова е едва второто българско предложение, стигнало до финала в десетилетната история на български участия в конкурса, а единствените финалисти Елица и Стунджи се класираха пети през не толкова далечната 2007 г. Засега букмейкърите предвиждат за певицата място извън челната десетка - едва петнайсето със средни шансове от около 100 към едно, но стискаме палци те да не се окажат прави и Поли да ни донесе радост :)
Със сигурност един от най-големите конкуренти на конкурса ще бъде Русия, като тя продължава да е водеща според залаганията. Руският представител Сергей Лазарев е известен телевизионен водещ и музикална суперзвезда в своята родина - носител на всички възможни музикални награди в Русия за миналата година според сайта на "Евровизия". Песента му You Are the Only One е написана от Димитрис Контопулос и Филип Киркоров.
Поли Генова излиза тази вечер на сцената на "Евровозия" в Стокхолм. Всички билети за финалната вечер са продадени от над шест месеца, като ограничени бройки могат да се намерят на черния пазар за баснословни суми. Местната обществена телевизия, която организира конкурса тази година очаква над 4 милиона зрители пред екраните в страната, което е близо половината от нейното население. Те ще се присъединят към други над 250 милиона от цял свят, сред които за първи път от САЩ и Китай.
Началото е в 22 часа и може да гледате на живо Евровизия 2016 по БНТ и БНТ HD.
Голямата конкуренция няма да ни попречи да помечтаем и да пожелаем успех на нашето момиче! Успех, Поли!