avatar

Репортаж за партито - рожден ден на БГЛог :)

Ето че отпразнувахме подобаващо и 4-тия рожден ден на БГЛог :) Партито мина много добре. Този път се събрахме, пихме и хапнахме в друго заведение. Радвам се, че дойдоха и старите блогери, както и че имахме свежо присъствие от новите такива :)

Пред "Одеон" намерих една немалка група блогери. Заедно се запътихме към "На Попа", където любезно ни бяха подготвили няколко маси. Прекарахме няколко часа в сладки приказки, а по-късно дойдоха и още блогери.

Тери беше подготвил специално хубава музика, но този път не бяхме танцувални както преди. За щастие след 23 ч. четирима от нас поеха към пиано бар "Синатра", където си наваксахме пропуснатите танци :)

Да ви представя сега и гостите на партито:

 4 godini BGLog-10341006

Запознайте се със Sluchaina и pestizid

 4 godini BGLog-10341151

beleff и kotka_sharena - шефкава на общност "Секс?"

 4 godini BGLog-10341419

Малко след като Тери духна свещичките на тортата, повечето от нас бяхме с такива червени носове :) Това са Danail Karadaliev и denijane4 godini BGLog-10341543

Koumupuka и shtepselinka - шефката на общност "Любов"

 

 4 godini BGLog-10341556LaSombra- известен със статиите за жените и затова какво аджеба искат те :)4 godini BGLog-10341424

 Ей ме и мен :) На всяка манджа мерудия :) Скромната администраторка на общност "Музика"

 4 godini BGLog-10341148

  И разбира се нашият строг, но справедлив главен шеф - Teri

Тук е момента да кажа, че някои от блогерите не успяха да дойдат или дойдоха почти накрая. А на тези, които не можаха да се престрашат да пийнат с нас - да знаете, не боли, даже е много приятно :) Но пък  така имаше повече торта за нас :)

Партито мина без бурни дискусии, всички бяхме в добро настроение, обсъдихме международното положение и се радвахме на хубавата кръчма. Хапнахме вкусотийки, пък и бирарията беше много приятна, обслужването - перфектно :)

Радвам се, че почетохме празника подобаващо и благодаря на всички, които малко или много помогнаха. Ако някой има снимки от тортата и духането на свещите, да не ги крие:)

Айде, със здраве, до следващата година! :)