avatar

На кой му миришат чорапите?

Имаш ли опасения, когато сваляш обувките или чорапите си в компанията на други хора? Лошото ухание, което се разнася от краката на мнозина е сериозен проблем, за който обикновено не говорим. Навярно и ти имаш колега, когото системно подминаваш, а може би някой от приятелите ти все още се чуди защо не присъства в списъка за поредното парти. Миризливите крака са предпоставка за междуличностни проблеми и истинска спънка в нормалния ход на човешкото развитие. Ако припознаваш себе си в някой от изброените персонажи забрави грижите, сложи на лицето си 24 каратова усмивка и прочети как химията предлага безапелационно решение на проблема ти на сензационната цена от 0,12 лв. (забележи: не на минута!).
1. Вземи си пакетче сода бикарбонат от най-близкия магазин.
2. Поръси две чайни лъжички от веществото във всяка от вмирисаните ти обувки. Разнеси сместта равномерно в обувката.
3. Измий и подсуши краката си (не забравяй да го правиш всеки ден).
4. Сложи си чисти чорапи и положи нозе в чепика.
Дори след уморителен ден сваляйки обувките и чорапите си няма да усетиш никаква неприятна миризма. Възможно е дори да се разнесе приятен аромат на сапун (същия този, с който изми краката си сутринта).
5. Повтаряй процеурата всекидневно.

Аз Аурин, гарантирам от собствен опит за истинноста на тази рецепта. Проверил съм я лично в химическа лаборатория и мога да дам логично обяснение на този процес. Но вместо да ти пълня главата с информация за киселини, основи и взаимодействията между тях просто ще замълча и ще приема почерпката.
...Ааа обичам бял шоколад и салам Закуска. Мммм месри,  не беше нужно, но благодаря все пак Cool
Специално за БГЛОГ от Луната,
Аурин