avatar

Морски гларус :)

Върнах се от 9-дневната почивка на Созопол :) На връщане ми се случи интересна случка - то на мен винаги така ми се случва. Когато отивахме в Кушадасъ се развали автобуса, когато се връщахме отново се развали... Сега на връщане от Бургас се развали локомотива. Спряхме насред полето, климатикът спря, обляхме се в лепкава пот, а един кондуктор дойде и след около 20 минути лутане ни извести, че локомотива е счупен. Постояхме час и половина насред полето, като през това време дойде друг локомотив, който ни издърпа до Ямбол на обратно. Пристигайки в Ямбол видях млада жена да се качва с малко дете и да му казва:
- Бързо, тук влаковете спират само за малко.
Аз усетих веднага, че жената явно не пътува за София и и казах:
- Госпожо, този влак отива за София.
Тя ме погледна учудено и попита:
- Как така?
Аз и отвърнах:
- Локомотивът ни се развали малко след Ямбол и ни върнаха тук за смяна.
Тя ми каза тогава:
- Не може да бъде, лъжете ме!
Погледнах за подкрепа мъжът до мен, който само се усмихваше и гледаше вежливо със сините си очи. Той не направи нито един жест, а само се усмихна.
Тогава и казах - Питайте някой вътре да потвърди, ще си изпуснете влака!
Тя отиде, попита и слезе като фурия, а аз си помислих, как ли бих реагирал аз в тази ситуация. По-късно видях мъжът със сините очи да чете немски вестник и да говори на немски език. Стана ми ясно защо не ме подкрепи.
Иначе в кратце, най-веселите моменти от почивката. Облякох се малко като морски гларус, купих си слънчеви очила и герданче - по съвет на една приятелка която дойде за 2 дена при мен и станах неотразим! :)
В дискотеката разкърших това ми ти ластично тяло под звуците на див хаос, а по-късно ходихме и на едно барче, което беше метълско и точно на плажа. Там мислехме да пием само по бира, но каква съдба - бармана получи чудесна вест - родила му се дъщеричка. По този повод той не ни пусна да си отидем чак до 5 сутринта, като през цялото време пълнеше чашите на всеки с това, което той пиеше.
Ето и малко снимки от незабравимата ваканция :)

Морският гларус



Развеселени в бара след почерпката





И сега пиронът - как се печеше една мацка на плажа. Така се случи, че стоях там повечко време, та имах възможност да видя как мацката стоеше 10 минути така:







И после доста дълго време в поза Свещ! Какво ли не правят някои хора за тена!