avatar

Когато постове започнат да изчезват....

Изчезването на постове и коментари не е ново явление. На някой нещо не му харесва и хоп изчезва постът.

Всички си знаем, че не е за първи път и причините винаги са различни. Някой постове и коментари са в разрез с правилата, това го разбирам, ако не го разбера поглеждам онова джамче, на което пише Правила.

Понякога се появява някой неудобен коментар и той веднага изчезва, защото някой не го харесва и го нарича не ХАРЕСВАНЕ, обаче това не харесване си е чиста цензура или поне аз така го виждам.  Друг пък някой не си харесва собствения коментар и си го редактира, като мен, но това си е чиста автоцензура.

Тези дни се водят военни действия на тема снимка или не, брр, грешка аватар или не? Ми не знам... Някои я харесват, други не ги интересува, а мен ме притеснява твърде младежкия вид на момичето и затова се превърнах в моралистка. Ми остарявам какво да се прави? След 2 години наоколо сигурно ми е време за пенсия и зъбна протеза вместо да стоя на лапа и да се ядосвам, че нета ми е бавен.

Обаче какво ми прави впечатление – един администратор – мъж, който явно не харесва твърде младолики и мършави дами сваля пост от заглавната... Няма да коментирам постъпката му, защото този човек си е заслужил цялото ми уважение, но се оказва, че други админи са на коренно противоположно мнение. И аз стигам до извода – значи думите ги озвездяваме, а снимките ги одобряваме. Ами добре.

Нямам нищо против, ама кажете си, че е допустимо и няма да бръмкам.

Но тук пък възниква логичния въпрос:

Защо постовете продължават да изчезват?

Обърнах се към един от администраторите в коментар към поста

E, няма такъв блог!” и очаквам отговор.

Коментара ми е следния:

pestizid, ами ако голата мацка не пречи на никой, тогава админите да се разберат и да  не и' свалят постовете. Но, ако има реакция всеки да си обясни позицията. Моята е такава, аз МИНУСИ  НЕ пиша на голи снимки. Само да не си въобразява /Палавница-та/, че не е харесвана заради снимката, ако вие като админи прецените, че не е в разрез с политиката на блога, аз няма да мрънкам, но явно още не сте на едно мнение и за да няма неразбиране, защо просто не се изясните кой на каква позиция е? Коя снимка може и коя не може да е на заглавната? Щото явно снимки може, а думи със звездички не може. Та къде е границата, моля?”

Обръщението ми в цитирания коментар е към pestizid в контекста на коментарите под споменатия пост, но питането ми е към всички, които се чувстват задължени да обслужват Заглавната и продължават да свалят постовете на 19 годишната дееспособна блогърка.:))))