avatar

Заминаваме за Пловдив :)

Напомням, че в събота заминаваме за Пловдив. Който иска да изкара 2 хубави дни в пътешествие, нека да бъде на централна гара в 10 часа под часовника в събота. Влакът заминава в 10.30 часа и пристига в Пловдив в 13.14 часа. Цените на билетите могат да бъдат видяни тук.
Повтарям и цените на хотела:
Единична стая - 24 лв., а легло в двойна стая излиза 21 лв. на човек или 42 лв. за стаята. Леглата в единични стаи са ограничени.
Също е добре който ще ползва хотел да уведоми от сега, за да мога да се обадя и да кажа колко хора ще дойдем и какви точно стаи са ни нужни.
В Пловдив ще посетим офиса, в който се създава платформата, на която работи BgLOG.net, ще посетим старият град, ще се разходим из града и естествено - ще се забавляваме :)
Повтарям - срещата е 10 часа под часовника на Централна гара. :)

Много моля, който ще ползва хотел, да пише коментар с желанието си - самостоятелна стая или може да се комбинира с някой. Хотелът е "Военен хотел Пловдив".
Забележка: Цените обявени на сайта се различават от тези, които ми казаха по телефона. Като идем на място ще ги питаме на какво се дължи тази разлика