Swet swetew - Публикации

 

Преглед: >
 

Униформено ехо

Миналото те връхлита неочаквано. Или един разказ като вариация на идеята за връщане на наборната военна служба....

Униформено ехо

Миналото те връхлита неочаквано. Или един разказ като вариация на идеята за връщане на наборната военна служба.

Бербатов и хейтърите - серия поредна

„Бербатов вкарва само на слаби и посредствени отбори, не и на силните!” –  твърдят с неприкрито злобно задоволство  хейтърите.
А истина ли е това твърдение?

Еврогейските извращения или Еверест на гнусотата

Преди време написах "Евроатлантическите ценности - панаир на гнусотата". Но гей-европейците не може да ги спре ничие писание!

Кошмари по една снимка

Това е импресия, но ако ви е писнало от училища и учителки на първата страница на блога (при това с основание!), просто не четете материала!

На завоя на моята улица

Странни същества са жените! И същевременно безкрайно логични по своему.

Бербатов и Висшата лига - една споделена любов

Премиершип няма нужда от визитна картичка. Там е родината на футбола, „алфата” и „омегата” от великата магия на Царя. Висшата лига е най-популярното първенство на планетата и въпреки силната конкуренция всеки уикенд примамва стотици хиляди по стадионите и приковава стотици милиони зрители пред тв-екраните.

В този най-престижен шампионат на планетата Митко Бербатов намери своя „театър на мечтите”, своята сцена, на която да изяви колосалния си ...

Бербатов и Висшата лига - една споделена любов

Решението на Бербо да премине в авторитетен клуб като „Монако” е правилно. Но, убеден съм, през лятото като свободен агент Бербатов ще се върне при своята голяма любов – Висшата лига.

Нещо по средата...като нищо

"Напънала се планината пък родила.... мишка". Тази народна поговорка важи за усилията на медии, хейтъри и неадекватни варненски прокурори да окалят Волен Сидеров.

„Евроатлантическите ценности” – панаир на гнусотата

За тези „европеисти” и „евроатлантици”, герберасти и седерасти, които срамежливо не искат да си цапат очичките и мозъчетата с тази „националистическа”, „ксенофобска” и прочее преса ще си позволя кратък преразказ.

Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET