avatar

Животното у дома!

       Аз имам котка. Едно сладко,  мързеливо, хитро и лакомо същество. Може по цял ден да яде и няма да спре, ако има кой да й дава, разбира се...Прави бели от време на време, чупи и бута по нещо, но общо взето, поради големия си мързел, е спокойна котка. Най-големият ужас настъпва, когато е в период на разгонване...Тогава са едни соло изпълнения, да не ви разказвам! Дори и оперен певец би й завидял на гамите, които успява да хване! Добре че има едни малки хапчета, с които успяваме да успокоим ситуацията!  И въпреки всичко я  обичаме много!  Не е моята, но е смешна!

   Но въпросът е, дали трябва все пак да се отглеждат животни, затворени в апартаментите? Хайде котките са си домашарки, но кучетата и то от по-големите породи, които имат нужда от повече движение, дали не се измъчват сред четирите стени и не жадуват  повече свобода?

 Превод: ако искаш да плачеш, аз ще съм твоето рамо. Ако искаш прегръдка, аз ще съм твоята възглавничка. Но всеки пъти, когато имаш нужда от приятел, аз ще съм си Аз!  :(

  Вижте още  нещо забавно:                                                           Как Те  пеят http://www.youtube.com/watch?v=sWh_2Iit3Ek   и как  Те говорят с нас:

http://www.youtube.com/watch?v=ZCYaw5tGYAs  и помежду си:

http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&NR=1

Превод: Ако искате най-хубавото място у дома, изгонете кучето!   И аз го направих!   ;-)

 Превод:Любовта е единствената сила, която е в състояние да певърне един враг в приятел! :-)))

      И така!  Имате ли домашен любимец?

      Какъв е той?   Как се грижите за него?  Добре ли се чувства в дома ви?

     С поздрав и усмивка за лека нощ!

                                      http://www.youtube.com/watch?v=MmJh5eqJMK0&feature=related