avatar

Добро момче или гадняр?

И тъй, дойде моментът да ви разкрия най-важното, което трябва да знаете за общуването с жените. Ако прочетете този пост внимателно, гарантирам ви две неща:
1. Драматично ще умножите успехите си, и
2. Ще спестите много, ама много пари.
А, да забравих.
3. Няма повече да мислите, че жените са курви, които само за пари мислят.

Чували ли сте за Афродита, Диана, Лада? Те са богини на лова и красотата. А за бог на лова чували ли сте? Просто няма такова нещо. Учудващо, а? Особено като се има предвид, че ловът поначало е мъжка работа. Истината е, че когато опре до свалки, жените са ловджийките. Природата им е такава. Когато се фукате каква мадама сте зашеметил с колата си, апартамента си, вилата, или сметката в БИАД, всъщност признавате какъв сдуханяк сте. Аха -- пълен балама! Помислете -- това, което тя ви е дала в замяна на парите ви си остава при нея. Парите ви -- не. Вие сте този, който се е подвел по няколко кила грим, изкуствени нокти и силоксанови подплънки на млечните жлези. Съжалявам.

Сега запомнете едно нещо: жените обичат предизвикателството. Представете си, че ловите риба. Хващате огромен сом, веднага го изваждате и го захвърляте в лодката. Ако обаче някоя дребна скумрийка*  ви се опъне -- готов сте да прекарате цял ден в усилия да я извадите. Знаете, че няма да ви стигне дори за две хапки, защото е недорасла и мършава, но продължавате. Подобно е отношението на жените към нас.

Ако сте прекалено миличък, винаги плащате сметката, или още от първата среща се появявате с цветя -- вече сте в лодката. Край. Нулев интерес. Тя се насочва към някой, който представлява по-голямо предизвикателство. Ако обаче сте мършава скумрийка, която се опъва като луда -- тя ще насочи всичките си усилия към това да ви издърпа към нея.

Ето някои основни правила:

1. Не плащайте цялата сметка, особено пък на първа среща. Обяснете й това преди да поръча. Така ще спестите много недоразумения. Всъщност, моят подход е да я накарам тя да плати сметката, но това е друга история и изисква специални умения. Ако се запознавате с момичето в заведение, никога не й купувайте питие. Ако покажете, че сте готов да й купите питие само за да говорите с нея, представете си какво ще трябва да купите за да я целунете. Повярвайте ми -- бил съм там. Запомнете -- ако нямате с какво да впечатлите една жена освен със сметката, за вас жените винаги ще бъдат курви-материалистки.

2. Не се молете и не й звънете всеки ден. Покажете, че имате интерес към жената, но не се поставяйте на разположение. Ако го направите, тя ще ви поиска колата назаем, за да отиде на среща с друг. И най-лошото е, че ще я дадете, при това с пълен резервоар.

3. Покажете й, че има конкуренция. Независимо дали току що сте се запознали, или вече излизате от седмица, общувайте с други жени. Пред нея. Нека разбере, че сте търсен, а не сте опрял до нейната компания. Разбира се, не става въпрос за открито флиртуване. Просто й дайте да разбере, че въпреки специалното отношение към нея винаги можете да си намерите друга.

4. Карайте я да ви прави услуги. Почнете с дребни неща, като "би ли ми закачила сакото". Можете да стигнете до пари назаем, или да си оставите кучето при нея докато вие сте в друг град. Убедете се, че обича кучета преди това. Не искате верният ви приятел да получи непоправими психически и физически травми, нали? Колкото повече труд е вложила за да ви спечели, толкова по-трудно ще се реши да ви даде пътя.

5. Не бъдете "миличък". Не се усмихвайте сладко когато тя ви заяви че ООН и НАТО са едно и също. Покажете й, че имате изисквания и тя трябва да отговаря на тях. Гледайте да не прекалите де. Ако й внушите, че излизате само с магистърки по ядрена физика, печелили "Мис Вселена" не по-малко от пет пъти, едва ли ще постигнете нещо.

Когато усвоите вървенето по тънката граница между уверен мъж и пълен гадняр и използвач, сте усвоил всичко. Тогава можете да отмъстите на перхидролените използвачки по дискотеките. Играейки внимателно на привличане и отблъскване, можете да ги накарате те да ви купуват питиета. След това можете да ги сразите с коронната фраза, с която десетки пъти са ви докарвали до лудост: "Не си ме разбрала. Беше ми приятно да си поговорим. Иначе си имам приятелка."

--------------------
* Знам че сомът и скумрията не живеят на едно място. Не ми пишете коментари за това.