avatar

Да отговоря на Куини. За Жените и за пиенето.

Много благодаря за загрижеността. Ама те и двете моите дето ме напуснаха имаха право да го направят - няколко години откакто първата си тръгна и почти година от както и втората си събра каквото тарапана имаше у дома и си замина и тя. Много мислих, и си мисля, че само аз съм си виновен. Е, и пиенете ми де, но то нали пак си е мое.

Не знам дали дойстойствата много помагат по наше време, ако ги има човек. Понеже отпред на годините има 3 вече и аха-аха към четворката са почти и не те гледат какъв си пич ами те карат да седнеш на равен под с портфейл в задния джоб - и тогава те мерят колко си висок. Такава е работата като гледам. Поне за мен.

Иначе и двете женички си тръгнаха след пиянски изцепки. Аз вече повече от 50 грама на вечер не пия и това ще го махам ама нали белята стана, и то на два пъти, та то много файда няма за сега, дано по-нататък да помогне. Ходих и на доктори, радват ми се, не пия - черния дроб намален вече. Радват ми се. Следващата стъпка ако искам да си остана човек, а не маймуна ще е да спра и тия 50 грама. Дано, стискай палци. Ходих и на психиатър, ама тя докторката по-млада от мен, какви ли не неща ме кара да и разказвам и не съм сигурен дали помага. Ама нейсе! Имал си бол пари- дал си, то надеждата ме бута мене. Ама гаджето на докторката бил програмист-бизнесмен. Питах къде ги дават тия китапи и дали по кръвен път се става такъв пич с такава жена дето си стои при мъжа - ама на и тя - коскожамити диплома е метнала на стената - не можа да ми каже де го това школо за бизнесмен-програмисти и он какво е направил или колко голем го вади! Ама и той пийвал. Ама - не много! най-много 6 пъти да го е видяла пиян - Гледай сега късмет - моите да са 10 - и две жени изгоних - неговите 6 - глей ква жена има! А сега де! Карма! и Господ , разбира се.

Първата я набих и тя си тръгна. Ами сгреших. Бях пийнал и тя ми каза, че ми била малка пишката. Е, хайде сега! Първо съм си тъпо българско мачо-парче. Такова нещо не може да се казва. Значи сравнява - като сравнява - значи не е доволна! После четох и документация, работата става и с моя размер. Сега защо до сега не е станала - не знам. ама на - деца няма. Мерих с линийки, с рулетки ( да не съм изтървал някой милиметър ама цифрата е все между 11 и 16см - горе-долу - става. По филмите са къде къде по надарени колегите ама.... и тя не е Лайза Минели (както се казва в един култов български филм). Та както си бях пийнал, понеже знам, че ми е проблем размера (или поне така съм си въобразил, както казва психиатърката) я понашамаросах и си тръгна Цонка.

Другата си тръгна щото закарах трима колеги да си допием у нас - е грешка, много пиехме тогава. ей много! ама станало. Ама отнесе и плазмата. Лелината и на Дорчето! Тя от малките плазми - 32 инча - ама! Няма сега да се гоним я! Грозотия крадлива! иииии много се обиди по телефона като и го казах.

Та не знам дали съм зевзек!

Иначе два дена чета из сайта и затова не съм писал, ама ще пиша - голяма работа е този дневник! Супер ичове и пичкки сте. а това разказите са страхотни.

Наистина не можах да разбера какво е това с триенето на блоговете дето толкова сте писали, ако някой обясни - благодарско от сега