Жоро Атанасов - Публикации

 

Преглед: >
 

Въпрос относно организацията на коментарите и ....

Имам въпрос относно начина, по който се показват коментарите към даден пост или статия, който искам да поставя за обсъждане.

В момента в главната общност се използва стария начин на показване на коментари, този от 2005 година още. От скоро има още два начина, по който могат да се покажат коментарит.

Реклами и коментари

Ще поставя малко реклами в страничните колони и ще се опитам да покажа какви са новите възможности за представяне на коментарите, защото отдавна направихме малко промени, но не ги виждам приложени в общностите....

който е онлайн между 8:20 и 9:30 да тества гласуването по постовете ...

.... не би трябвало да работи за никой друг освен за администраторите. Това е временна (единствено възможна) мярка предвид начина, по който е направена системата, на която върви БГЛог ..

Моля коментирайте в този пост. Ще го махна от основната група, веднага след като се съберат малко мнения по въпроса ...

Малко реклами... ако има проблеми, пишете.

Сложили сме малко реклами на основната общност. Ако има някакви технически проблеми заради тях - пишете.

Правя официална забележка на Администраторите на БГЛОГ - Не си вършите работата!

Давам ви 1-ви жълт картон на всичките начело с Тери!

Елвис-и, бале-та, елаб-и и какви ли не бълвочи щъкат нагоре-надолу, че и пишат на други сайтове какви са тъпанари от БГЛОГ и особено администраторите.

Колко време трябва да мине, за да се разбере, че не вали ами ни плюят!

Колко пъти трябва Стеф да пише за простотиите на дадени "нови" потребители?

Един от тия го ометох тотално преди две минути.

Какъв шанс бе хора! Забатачването е пълно! Статия в Таймс от утре ....

Дори няма да си правя труда да го превеждам ... ето това е мнението за България дори и на иначе възпитаните и сдържани англичани ...


From The Times
April 10, 2008

One more chance — then turn off the Brussels money tap

In Bulgaria almost any prominent job can get you killed. Writing books on the Bulgarian mafia (Georgi Stoev – shot dead on Monday in a busy part of Sofia, the capital). Running a com...

Аз съм Бръмбарче (Колорадско)

Аз съм бръмбарче и силна
майка мене е родила;
с цигани и злост обилна
ме'й родината калила.

Аз съм бръмбарче. Обичам
наште планини червени,
бръмбарко да се наричам –
първа радост е за мене.

Аз съм бръмбарче свободно,
и на край света живея,
всичко българско и родно
не желая да пилеят.

Аз съм бръмбарче и расна
в жалки дни, в безславно време,
син бях на земя прекрасна,
сега - баща на син без бреме. ...

Да потестваме малко ....

Разбира се, закъсняваме с конвертирането на базата данни на БГЛОГ и затова не можахме да пуснем новата система миналата седмица. Не сме спрели да работим по въпроса, да знаете. Предвид закъснението обаче имаме малко нужда от тестове - и на преводите и на основната функционалност преди да направим прехвърлянето.

Може ли желаещите да помогнат и потестват да се регистрират и дадат знак с пост, за да ги направим администратори и потестват фрази, терм...

ще порицаваме Румен, White Wabbit, Йонефф и още 10-ина отговорни за новата версия - в Троян следващите 3 дни! Заповядайте и вие!

Ние отиваме фирмено да се порицаваме три дни в хотел Троян Плаза от утре до неделя в град Троян. Има няма 25 човека... Който има желание да дойде да си порицаваме заедно! и да си мерим кой каквото има извън публичното пространство. Приемаме и партийни, и непартийни членове. Хотелът е хубав, с много добре цени, а може и управата да направи допълнителни отстъпки заради черните ни очи. Почти сме сигурни, де.

Да ходим да с томахавките, дали ще копаем...

Извинете ни! Тъпия Евроком в Пловдив ....

Много молим за извинение за това, че БГЛОГ беше недостъпен (offline) за 2 часа! Оптичната връзка, която свързва офисите ни с останалата част на света беше прекъсната без каквото и да е предупреждение от тъпите некадърни идиоти от Евроком Пловдив за 2 часа профилактика.

Пак повтарям - без никакво предупреждение, въпреки ненормалните сметки, които им плащаме всеки месец нямахме интернет връзка за 2 часа.

Надявам се да не ни се сърдите много! Лично щ...
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET