avatar

Внимание! Нова версия, вижте си e-mail адресите!

Съвсем скоро (най-вероятно още утре) ще се извърши ъпгрейд на версията на Blogtronix на която работи BgLOG.net.
При новата версия ще видите много нови неща, които не присъстват тук към момента. Преведохме изцяло интерфейса на системата, на която в момента работи Reuters, които са изградили своите блогове Reuters Interactive на нашата система Blogtronix. За превода за което най-голяма заслуга имат GeorgeAtha и Tanichka, както и аз и Pippi. Специални благодарности на Pippi, която с желание се хвана да превежда и да коригира. :)
Възможно е в началото някои неща да не са преведени както трябва, поради това, че сме изпуснали някоя грешка, но ако се натъкнете на нещо такова, ще помоля да сигнализирате на лично съобщение или ICQ 5119717.
Най-важното обаче е - начина за влизане в системата е коренно променен! Вече няма да се влиза с ID, както беше досега, а за ID ще служи e-mail адреса, който е активен в момента.
С други думи, ако в момента имате потребителско име Ivan и e-mail pras4o@abv.bg, а блогът ви е с адрес ivan.bglog.net, това което ще се промени е, че при влизане в системата няма да пишете Ivan и парола, а pras4o@abv.bg и вашата парола. Адресът на блога ви няма да се промени.
Ако e-mail адресът, който в момента е асоцииран със системата не ви е вече присърце, то побързайте и го променете от вашия профил. Веднъж вече призовах за това преди 2 месеца и вярвам, че голяма част вече са го сторили :)
В новата версия сме наблегнали малко повече на Social Networking-а. Това означава, че ако въведете своите данни коректно и ваш колега се регистрира, вие ще знаете това и ще можете да го добавите като приятел. Както и ще можете да изграждате и свои кръгове от приятели (нямат нищо общо от приятелските кръгове на някои политици:).
Има и още много нови неща, които ще оставя като изненада :) Но вярвам, че ще ви хареса новата версия Blogtronix 2.0 :)
Момчетата и момичетата от софтуерният отдел са дали всичко от себе си! :)