avatar

Важно!

До месец BgLOG.net ще бъде ъпрейднат до новата версия на Blogtronix, в която ще бъдат изчистени много проблеми, на които сте се натъквали досега, както и ще бъдат добавени много нови функционалности (пожелани от вас!:).
В новата версия на сайта влизането в системата няма да става както досега с потребителско име, а с e-mail адрес. Например, ако потребител с псевдоним "Иванчо" е влизал досега с потребителско име Ivan и е имал блог http://ivan.bglog.net, след ъпгрейда той вече ще влиза с потребителско име e-mail адреса, който е посочил при регистрация. Псевдонимът му "Иванчо" и адреса на блога му ще си останат същите, само ще влиза с e-mail адресът с който се е регистрирал, напр. ivan@gmail.com и паролата, която е посочил.
В случай, че сте се регистрирали с e-mail адрес, който вече не ползвате и не желаете той да бъде вашето потребителско име след ъпгрейда, моля, постарайте се да го промените колкото се може по-скоро в своя профил. В противен случай след актуализацията той ще се превърне във ваше потребителско име (Blogtronix ID) и ще го ползвате за влизане в BgLOG.