avatar

Бихте ли си облекли спален чувал?

Какво ли не измислят хората! Пък дори и за бизнес! Нагледал съм се на какви ли не чудати неща през живота си, но никога не преставам да се изненадвам :)

 

 

 

 

 

 

Ето например, спален чувал, който може да се облече. Точно така, да се облече. То не е удобно само да дръпнеш ципа и да се отпуснеш ”удобно” в палатка, трябва да ти е стегнато едно такова. Все пак нали знаете, бебетата обичат да бъдат в по-стегнати пелени, може би и като пораснем нещо ни влече към по-стегнатото.

Та, спалния чувал. Той е подобен на дреха и като го облечете ще се почувствате като космонавт. Каквото и да се случи докато спинкате в палатката можете да излезнете бързо навън и представете си, няма да ви бъде студено, защото ще си носите спалния чувал облечен :)

На сайта на производителя този необикновен спален чувал се рекламира с думите: „Единственият неприятен момент, когато спите в спален чувал, е когато ви се приходи до тоалетна. За да разреши тези проблеми бе създаден новият Selk’bag. Той е създаден така, че да следва извивките на човешкото тяло и е проектиран за свободни движения по време на сън и когато не спите – нещо, което традиционните спални чували не могат да ви предложат”.

Добре! Това ясно, само дето никъде не споменават как с този спален чувал бих разрешил проблема с „единственият неприятен момент” :)

Повече за този чувал може да прочетете тук :)