avatar

Имам си блог нa собствен хост - довиждане от тук

И по-точно http://assenoff.net

Stratovarius, Тери, Tanichka,misheе, Ace Coke, THE_AI, anispin, Рамщайнчо, shtepselinka, Тош, micromax, IvanAngel, The Maker, Веселин, Яничка, Eowyn, kjfjkhfgjh, gargichka, BasiDi , edinotwas, White Wabbit, АРАГОРН, Жоро Атанасов, monnio, TerminalFrost, cable, entusiast, bogomil, paucku, и други приятели блогъри ... (дано не съм забравил някой) ...
Още в този коментар: http://bglog.net/BGLog/2625#10630 - преди повече от година и половина - бях усетил тенденцията.
След това имаше паузи, по някое време се концентрирах САМО в техническите общности.
После пак пауза ... в която се занимавах с игра и администриране в Bulfleet, и по това време пуснах четири части на проекта за Генерала.
От известно време си имам собствен хост, на който качвам различни неща, и вече ще блогвам там, използвайки чудесната платформа с отворен код. Няма да си махам регистрацията от тук - нека писаните от мен неща да останат, все ще са полезни и/или приятни или провокиращи за някой, нали.

Бъдете здрави! :)

Марио Асенов

Редакция - по повод хост :) мнението на monnio по-долу - информация за хостинг услуги:
Ползвания от мен ICDSoftможе би няма да ти допадне - (относително) скъпичък е - 9 лева на месецпри машина в България или 6 долара на месец в чужбината. Но за сметкана това ъптайма конкретно на моя сървър (в Хонк Конг) е 99,999%!
За България най-балансираното съотношение цена/качество са ICN.BG. 1,95 лева на месец и повече екстри. Единствен недостатък - ъптайм под 99,00% (което за българия е отлично, но не и за света).
Тук сравнявам само горните две компании по тия два параметъра, иначеимам още доста какво да кажа по отношение на поддръжката, хостингпакетите, базите данни, пощенските кутии, резервната свързаност,физическите параметри на машините ... Но няма да е тук ;)