Всички постове по коледа ключова дума

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Коледа идва в едно селце близо до Панагюрище!

Здравейте легиони! ...
avatar

Весела Коледа!

Здраве и наздраве!
avatar

Писмо до вече пораснали деца, но не забравили, че някога и те са били...деца...

    Да...Май че трябваше да получим това писмо у дома от Дядо Коледа ...Благодаря на добрия старец, че ме "измъкна" от ситуация...Какво щях да правя без него???

   Предисторията на писмото е следната...Чудех се как да напомня на моето малко-голямо момиче, че с куклите, които има, изложба можем да направим и че тази, която сега получи, може и да и е почти последната...

   След това ми стана малко тъжно... ...

...
avatar

Когато един Дядо Коледа умря

И това ни се случи.:)

avatar

Весела Коледа! :)

Желая на всички потребители и читатели на BgLOG весела и щастлива Коледа и чудесно изкарване на Нова Година :) Нека на този чудесен празник бъдем усмихнати в компанията на своите най-любими хора!
Това е моята "Коледна" картичка за вас, за добро коледно настроение :)
Бъдете живи и здрави и винаги засмяни!
    
avatar

War is over now...

Весела Коледа!
Нека по това празнично време намерим мир в душите си... намерим и пътя към мира по света...
Джон е много специален творец за мен, музиката му, текстовете му, делата му са ми повлияли много, за това просто не мога да ви поздравя с друга песен на Коледа... :)avatar

Коледна приказка

В едно общество не вървяло добре. Имало много престъпления. Хората, забързани и изнервени в ежедневието си, се отчуждавали и озлобявали – което само правело положението по-тежко. В същото време всеки търсел решение за по-добро бъдеще.

Един полицай извикал, че тъй като било зима, той се надявал да дойдат тежки снежни преспи, та хората да си останат по домовете. Това било неговото решение на проблема. Един друг пък се обадил, че Коледа ...

avatar

Весели празници на всички! :)

Искам да пожелая на всички вас, весели празници!

Надявам се, че ще изкарате незабравими мигове, а защо не и часове, със своите любими хора! Бъдете живи и здрави, все така готини и интересни събеседници :)

На този светъл празник, нека забравим всички мъки, които са ни сполетяли през годината и да се съсредоточим върху най-важните неща в живота. Нещата, които са безплатни, но същевременно са най-скъпи. Това е обичта, любовта и хората до нас!

...

avatar

Една "най-обикновена Коледа"

Змей-Горянин се върна от неговите си дела,кисел и сърдит.Жена му-бялата Змеица не му обърна никакво внимание,защото по това време, това беше обичайното му настроение.
А чуеше ли коледни песни,змеят така се вкисваше и се възпламеняваше от яд,,че не един път след Коледа се налагаше да сменят обзавеждането на пещерата.
….Но всичко това си имаше предистория.


avatar

Време за желания

Време е за желания...
Web accelerated via IISpeed by We-AMP