Тервел Няголов - Публикации

 

Music

Преглед: >
 

Нещо от MCM

Понякога си гледам МСМ и въпреки, че не знам френски език, съм много очарован от някои от песните, които виждам там. Така например от клипа на Faudel, носещ името Mon Pays.
Поздрав с тази песен!


...

Българската музика в Европа?

Посрещам годината, в която влизаме в ЕС с надежда. Надежда, че българската музика ще излезе от умопомрачението, в което навлязла в момента и ще започне да дава стойностни творби.
Румънците вече пробиват на Запад със своите музиканти, които стават все по-популярни. За съжаление нямам данни наши певци да са станали толкова известни. Може би защото болшинството от музиката, която се произвежда е конфекция за еднократна употреба, като чалгата.
Посреща...

Natacha ST Pier - Още една френска звезда!

Добре че си настроих най-накрая новото ТВ тунерче, подарък от очарователната тайванка от AverMedia - Фиона. Иначе нямаше да видя този чудесен видеоклип и да се влюбя в още една французойка. Става въпрос за френската певица Наташа Ст. Пиер. Успях да намеря други нейни песни и честно казано съм очарован! :)
А ето и клипа, който успя да ме грабне, казва се

Ce Silence


...

Can't fight the moonlight

Още една любима за мен песен и видеоклип от филма "Грозна като смъртта". Филм, който май скоро ще гледам пак :) Поздрав! :)

Far Away

Поздрав с тази чудесна песен и видеоклип, които няма как да не ви понесат на романтична вълна :) Клипът е самоделен, като е използвано видео от играта Final Fantasy :)

MARY J. BLIGE Song: ONE (FEAT. U2)

Тази песен ми е любима! Слушам си я постоянно през последните може би три седмици. И почвам да и уча текста, че да можем да си я пеем на Витоша :)
Поздравявам всички с песента и се надявам да си попеем заедно :) Може и тук :) Просто си я пуснете и почнете да пеете. Ще ви пусна текста тук, за да ви е по-лесно :)


MARY J. BLIGE Song: ONE (FEAT. U2)

Is it getting better
Or do you feel the same?...

Любими текстове на български песни

Споделете тук любимите си песни и техните текстове (lyrics). Аз ще започна пръв с някои от моите любими парчета.

Kирил Маричков - "Моят свят"

И отново стоя на брега на реката
и загледал водата замислен мълча.
Тишина и мъгла бавно скапват душата,
младостта отминава както всяка мечта.

И макар че от кал сме направени, Господи,
аз не искам във кал да прекарам живота си.
И не искам тъй ням да стоя край брега

Let Me Cry - Мариана Попова

Вчера гледах Евровизия и останах поразен от песента Let me cry на Мариана Попова. Настръхнах докато я слушах и тръпнех в радостно очакване тя да спечели и да се класира. Малко неприятно ми стана, като видях Азис с поличка, но го преглътнах този срам.За съжаление не се класирахме...А до последно стоях и очаквах всеки следващ плик. Еххх, а нашата песен е една от най-хубавите, другите ми се сториха някак лигави и немелодични.Жалко. Така ми се

Музиката, която слушам :)

Чрез онлайн услугата last.fm мога да пъхна малко код в публикация, в която всички да видят какви песнички слушам най-често :)<br />Ако желаете, можете да се регистиррате в Last.fm, да свалите плъгин за плеъра, който слушате и... не само това, да слушате безплатно по интернет онлайн радио с песни, които други хора слушат. Тези песни, които ще чувате вие ще са подобни по стил на тези, които вие слушате!...

La Camisa Negra - Juanes

Ще споделя с вас още една песен, която много ми харесва от два месеца - откакто я чух за първи път. Тя е на непознатият за мен досега певец Juanes и се казва La Camisa Negra. Клипът и много ми харесва! Първоначално не знаех за какво се пее в песента, но след това намерих превод, ето ви го - вярвам, че ще ви хареса! :) Имам черна риза...днес любовта ми е в траур.Днес душата ми страдазащото ти ме омагьоса!Днес знам,че ти вече не ме обичаш...
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET