Тервел Няголов - Публикации

 

Salsa

Преглед: >
 

Салсааа

Връщам се от Салса плюс. Беше невероятно! Бях с една приятелка, която бе взимала много малко уроци, обаче като я водих аз и тя правеше всичко перфектно! А усмивката и беше така пленителна, че не се стърпявах и показвах нови и нови фигури, беше вълшебно! Тя ще ме води сега на аржентинско танго :)
Очаквайте скоро и снимков материал :) Бяхме супер! :) Не съм танцувал с такава жар толкова отдавна! :))...

5 години клуб Салса Плюс :)

Връщам се от купона, по случай 5 години клуб Салса плюс! Да е жива и здрава Деси, която направи Салса плюс това, което познаваме днес!
Деси, благодаря, че си вложила толкова любов в този клуб! Без теб нямаше да е това, което всички днес познаваме!
Ако ви се гледат снимки, посетете този адрес :)
Иначе купонът беше невероятен! Танцувах доста, а дискотеката се пукаше по шевовете :)


DSC03334.JPG...

Коледен салса бал във Военният клуб

Вчера беше вълшебна вечер. Във Военният клуб се състоя коледен салса бал, на който стотици млади хора се забавляваха до към 3 часа сутринта, а след това повечето се изнесоха в Салса плюс, където купона продължи до развиделяване :)
Партито беше организирано добре, а Салсабор имаха повод да почерпят по случай своята четвърта годишнина :)
Нашата школа се събра във Военният клуб, където потанцувахме добре! Аз лично изтърках едни обувки о

Отново в Салса Плюс :)

Миналата вечер школата отново отидохме в Салса Плюс, където си потанцувахме добре :) Можете да видите снимките на този адрес, както и да разгледате част от тях тук :)
Беше чудесно и потанцувахме много :) Много се радвам, че потанцувахме със Щили, с която направихме чудесни импровизации на дансинга :)

DSC03054

Asi Fue

Диджеят в Салса плюс все повтаря, че тази песен я няма никъде в интернет. Аз отдавна я търся и накрая я намерих, че и като MP3 :)
Поздрав с нея! :) Много я харесвам тази песен и много обичам да танцувам бачата на нея :)


...

Ча-Ча! :)

Поздрав за всички, които харесват танца Ча-Ча! :)

Salsero

Вижте това чудесно видео, в което има елементи от филма "Салса" :)
Salsero- Yuri Buenaventura - video powered by Metacafe...

Ча-Ча-Ча :)

От няколко седмици в Salsafans учим Ча-Ча-Ча :) Много съм щастлив, защото този танц винаги съм искал да го уча (е, учих го като бях на 12-13 години, но нищо не помня :).
Много е приятен! Ние учим социално танцуване по Ча-Ча-Ча, което е подобно на салса. Много ми харесва и ми се иска да пускат по-често в Салса Плюс този стил музика, за да се опитам да го танцувам :) Е, има го и момента, че сигурно няма да си намеря така лесно партньорка

На шесто място! :) Редакция - вече сме на пето място :)

Само за 4 месеца общност "Салса" се издигна на престижното 6-то място по популярност в интернет, при търсене на ключовата дума "салса" в Google :) Пред нас са latino.start.bg, clubsabroso.com, wikipedia.org и salsabor.org.  Клуб Сабросо има две попадения в челните места, затова броя на изброените сайтове  е 4.
Да ни е честито :) ...

Школата в Салса Плюс :)

След близо двумесечно отсъствие от дансинга на Салса Плюс, вчера спонтанно след школата няколко души се вдигнахме и отидохме там. Беше весело и вече танцувах с по-голямо самочувствие - усещах разликата в себе си от преди два месеца, когато знаех съвсем малко фигури и сега, когато вече можех да танцувам по-разнообразно :) Танцуването ми носеше невероятно удоволствие и не сядах на масата за повече от една цигара време :) Беше супер, а едно х
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET