Тервел Няголов - Публикации

 

Sofia

Преглед:
 

Задръстванията в София

В днешния брой на "Капитал" има чудесна статия за задръстванията в София. Сметнато е колко се губи от тях и става ясно, че единствените печеливши са Лукойл. Прочетете статията, която е тема на броя. Малко по-късно ще я обобщя в публикацията си....

Любимо заведение в София?

Имате ли си любимо заведение в София? Споделете кое е то, за да можем да се възползваме :)
Нека разделим вида на заведенията на два вида - такова, което е подходящо за голяма компания (5-10 души) и такова, което е добро за романтична среща.
Би било хубаво и да обсъдим къде бихме могли да направим среща на BgLOG.net. Датата 15-ти декември наближава! :)...

Ежедневие в София

Ежедневието в столицата е нервно, безрадостно. Сутрин или се тъпчеш като в консерва в раздрънканите автобуси и се движиш едва-едва по улиците, които не са предвидени за този трафик, или се ядосваш на това, че хабиш бензин в задръстването и закъсняваш за работа.
Трудно е и окото да срещне нещо красиво през деня, та да го порадва. Фасадите на сградите са или олюпени или са прекалено шарени с множеството набръчкани плакати или нецензурни надписи.
По ...

Общност за град София

Отдавна се каня да направя общност за град София. Това е градът с най-много жители в България и с най-много проблеми. Тук хората живеят, влюбват се, женят се, работят. Нека тук да пишем за всичко свързано с красотите и грозотиите на нашия град. Да споделим прекрасни местенца за забавления, да покажем язвите на града, да изискаме промяна и да сигнализираме за нередности в общината.
Заповядайте тук. Това е вашата общност!...
Powered by PageSpeed