любов

Преглед: >
 

Весели празници на всички! :)

Искам да пожелая на всички вас, весели празници!

Надявам се, че ще изкарате незабравими мигове, а защо не и часове, със своите любими хора! Бъдете живи и здрави, все така готини и интересни събеседници :)

На този светъл празник, нека забравим всички мъки, които са ни сполетяли през годината и да се съсредоточим върху най-важните неща в живота. Нещата, които са безплатни, но същевременно са най-скъпи. Това е обичта, любовта и хората до нас!

...

0 0 гласа

Мили Дядо Коледа,

 
Мили Дядо Коледа, казват, че днес каквото си пожелае човек и то се сбъдва. Няма как да е по друг начин, все пак днес толкова милиони хора ще погледнат звездите и ще си пожелаят по нещичко. Милиони чифтове очи ще гледат към небето, ще блестят с надежда и ще вярват, ще си пожелават всякакви неща. Ще се събере толкова много положителна енергия, че е възможно да се случват и чудеса.
За Коледа аз си пожелавам само едно нещо. Пожелавам си следващата Ко...
+1 1 глас

Следващата Коледа

 
Не искам да си мисля за следващата Коледа - тази през 2008-година...
.

...

Доверие, любов, щастие, мечти, смърт и живот

Много се чудих какво да напиша в тази публикация. Изрязах една от най-красивите сцени във филми, които съм гледал някога. Сцена, която изразява много неща. Доверие, любов, щастие, мечти, семейство, смърт и живот. Може би всичко това побрано само в един видеоклип.
Посвещавам го на момичето, което ме накара да забравя, че ми откраднаха двете цифрови камери от къщи, стопли сърцето ми и ме накара отново да живея и мечтая.

...

Хиляди мили

Едно видеоклипче, което направих за един любим за мен човек.

...

Силата на любовта

Вярвате ли в любовта? Вярвате ли, че има такова нещо, като "сродни души", които биха се намерили дори в ада? Вярвате ли, че най-важното нещо в живота е любовта?
Ако вярвате, поздравявам ви с този видеоклип, който сглобих от филма "В какво се превръщат мечтите". За мен това е един от най-красивите филми, които съм гледал.
Това е клип, който се надявам да ви накара да мечтаете, да сгрее душите ви, да ви усмихне и очите ви да се напълнят с вяра, в с...

Щастие :)

Много е хубаво да си влюбен! Слънцето грее, птичките чуруликат, дръвчетата се разлистват в топлото пролетно време :) Сърцето пее нежна песен, душата лети в небесата :)
Хубаво е да си влюбен, чудесно е :)...

The fish knows... everything

Гледах филма "Аризонска мечта". И си слушам музиката тия дни. Уникален филм, уникална музика. И реших да направя едно видео, в което да сложа Lili Taylor, актрисата с красиви очи. Бях си говорил с Efina за очите, нея я впечатляват очите на Джони Деп. Мен ме впечатлиха нейните. И изобщо персонажът и във филма. С цигарата, кривите крака, акордеона и нервния тик.
Акомпанирах селекцията от избрани откъси от филма с песента, която дни слушам нон стоп ...

I would do anything for love

Една песен, която преди години много харесах. Тя е на Meat Loaf и се казва I would do anything for love. Поздравявам ви с нея!

And I would do anything for love
I'd run right into hell and back
I would do anything for love
I'll never lie to you and that's a fact

...

За всички ергени и ергенки (и не само!)

Както бях обявил преди седмица, на 14-ти февруари, денят на влюбените и денят на виното, нека се съберем тези, които няма с кой да споделят празника. Както и онези, които си имат половинки, но искат да споделят празника с тези, които си нямат.
Днес в 19.00 ще се чакаме във кино Одеон. :) Нека отпразнуваме един от най-хубавите празници заедно! :)...
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP