avatar

Честит Рожден Ден, Келвинатор!!!

Роди ли се?

 

Кога всъщност се роди? Беше ли това, когато за първи път изрева като бебе, идвайки на този свят?

 

Откакто си се появил на белия свят досега, какво всъщност се е променило? Друг ли си от оня ден до днес?

 

Кажи, не се ли раждаше всеки път, когато питаше: “Да бъда или да не бъда!?” Всеки път, когато бе разкъсан на парчета и сетне като по чудо намираше утеха. Не се ли роди, когато внезапно узна за какво би умрял? Или по-скоро се роди, когато изведнъж ти стана ясно какво си струва да бъде изживяно с радост и наслада?

 

Не се ли раждаше отново всеки път, когато се будеше рано сутринта щастлив като дете? И щом отвореше очи, виждаше първо хората, които обичаш!

 

Кажи, не се ли роди пак, когато крещеше без страх: ”Обичам те!” Не се ли роди отново, когато се научи да се отдаваш, да изживяваш, потапяйки се страстно, стигайки до корените, можейки да разбереш поредната истина за света и за себе си?! Раждаше ли се наново всеки път, когато споделяше любовта си и сърцето ти се сливаше с други!? Всеки път, когато се разгръщаше като човешко същество?! Роди ли се отново, когато те пускаха да си ходиш, но ти не можеше да тръгнеш... и остана!

 

Не се ли раждаше отново и отново, и отново, когато бе объркан и ти бе трудно да разпознаеш напълно истината... Та чак лъжеше себе си, и малко ти оставаше да нараниш... И въпреки това ти чуваше любимият човек да казва спокойно и тихичко: “Разбирам те!”

 

Не се ли чувстваш, сякаш се раждаш отново и отново, когато си си ти, живеейки, обичайки, бъдейки... И такъв, какъвто си, те разбират, подкрепят и обичат...! Безусловно!

 

Kaжи, роди ли се веднъж и заради мен?!

 

Бъди жив и здрав и много щастлив!

 

С много обич,

Ани