avatar

Страхотен Ден!

Страхотен Ден! Днес сутринта едвам се измъкнах от леглото. Болеше ме главата, виеше ми се свят корема ме срязваше. Имах обаче от вчера известие за получено препоръчано писмо, и тъй като почти никой не ми знае адреса тук и липсват всякакви официални регистрации с този адрес доста ме озадачи това писмо. Викам си лошо не лошо боли ме крака не ме любопитството ще ме изяде трябва да отида да видя какво е това писмо и така лека полека коцук коцук към пощата. Отивам взимам писмото си и какво да видя балсам за душата ми. Отговор от столична община относно моя жалба за подминаване на спирка от автобус 76 (Тери благодаря за окуражаването).

Та какво има в писмото отначало малка овертюра относно какво е и след това ...

"За допуснато нарушение на Чл. I. т. 4 "Спазване на маршрута и спирките" дисциплинарната комисия на поделение "Дружба" му е наложила парична санкция съгласно ВПОРЗ/вътрешни правила за организация на работната заплата. Водачът е предупреден, че при следващо нарушение ще му се търси отговорност съгласно Кодекса на труда" ...


След което и най-учтиво ми се извиняват. Може би все пак и тази държава ще се оправи. След това нито тълпите цигани пред посолствата по Евлоги Георгиев, нито поредното тъпкано 76, в което нямаше място да се обърна могат да ми развалят настроението. Сега в главата ми има само една песен от преди около 2 години на Сборна Формация "Страхотен Ден!". Днес аз изживявам своя страхотен ден, пожелавам го на всички!