avatar

Смешник! :)

Нещо хубаво се е случило в петък. Социалистите за първи път нарекоха ББ по малко по-остър начин - Ивелин Николов го нарече съвсем директно "смешник" и отправи няколко остри реплики към него, сред които - да си върши работата в общината, пък когато му дойде времето, тогава да се гласи за голямата политика. Също така, на настояванията на ББ да се срещне със Станишев, Николов отвърна, че ББ е неформален лидер и няма какво да прави при премиера.
Явно ББ не беше свикнал някой да му опонира пряко - той обича комфорта при Бареков, без да има опоненти. Обича да ги плюе по различни медии, пък да чака те да му отговорят чрез тях и после пак да им отвърне по същия начин. Все едни такива медийни изяви.
Вижте какво се случи в петък. Борисов, несвикнал някой да му опонира по този начин си изпусна нервите и съвсем невъзпитано започна да прекъсва Николов. Накрая едно си баба знае, едно си баба бае, а сиреч - дайте си ми парите за София. Дори Бареков не се стърпя и се разсмя накрая :) С което доказва твърдението на Николов, че кмета е смешник.

Приятно гледане :)