avatar

Смазваща победа на Мицев и Павлов още на първия тур!

Скъпи съотечественици!
Вчера станахме свидетели на смазващата и разгромяваща, но закономерна победа на нашата скъпа кандидат-президентска двойка - г-дата Мицев и Павлов!
Само за няколко седмици с тиха и ненатрапваща се кампания /главно в ефира на интернационалната електронна медия - БГЛог, респективно- на ухо/, която не струваше и стотинка на българските данъкоплатци/ а на кандидатите ни - некви скромни кинти за бира и мастика с мента/, с няколко ясни  и реално изпълними обещания /и няколко обещани поста в бъдещото правителство на правилните хора/, г-дата Мицев и Павлов и техния предизборен щаб успяха да грабнат сърцата на избирателите.
С вчерашното фиаско на 7-те кандидатски двойки лъсна старателно критата от управляващите истина - който успее да мобилизира скрития електорат - той ще спечели крайната победа.
Всички ние станахме свидетели как с дискретния си чар на хора от народа и с красноречието и дълбочината на ума си /в двата предизборни клипа, реализирани  в стил пост-ретро-ню-хорър-спирит-уейв/, г-дата Мицев и Павлов мотивираха 56,7% от българските избиратели да дадат гласа си скрито за тях, оставайки си вкъщи с "облак" в ръка и по този начин, показвайки "кукиш" на останалите кандидати.
С този скрит вот, нашите кандидати изненАдАха неприятно останалите 14 жадни за власт и почести лица от тъй наречената "политическа класа" и грабнаха победата още ан първия тур!
ЛозУнгите от кампанията на г-дата Мицев и Павлов:
"Нема десно, нема лево - бием всеки щом потребва!";
"Във неделя - не с мотика! Смесвай мента със мастика!";
"Волен сам ще се прецака - бегай да си препечеш първака!"; "На шотландци-нито капчица ракия!Пийте братя,с Вас да я изпием!" 
и "Ний сме твойте президенти - давай пак мастики с менти!"
, вече влязоха в учебниците на политолозите.
От достоверен източник, пожелал анонимност научихме, че предизборният щаб на Президента Мицев и неговото виНце - Павлов е получил примамлива оферта, на която не е могъл да откаже, да води бъдещата кампания на кандидата за президент на републиканците в САЩ.
Честита ни победа, драги сънародници!
Всички чакаме с нетърпение реализирането на предизборните обещания на Президента Мицев и неговото виНце - Павлов!
Чакат ни пет години чудеса и благодат под крилото на техни превъзходителства!
                                     Министър на чудесата в новото превителство:
                                                                                            АрагорнWink