avatar

Отдавна не съм писал. Прибрах се....

Еее, малко ме нямаше ама вече съм тук. Много нови хора пишат – браво, ами старите пушки де са? Има реклами по сайта - да кликам ли?

Ето за мен - Поработих в чужбината, защото „там де се бели Дунав лей” малко ако не познавам някой от партиите или врата не ми е достатъчно дебел – не мога да изкарам толкова пари, колкото ми трябваха за толкова време. А пък пак се скарах с едно (последното де) гадже преди да тръгна. На мен все нещо ми е малко се оказа – този път заплатата ми не била голяма, не била достатъчна – да съм гледал хората какво били правили – коли, екскурзии, парцали (дрехи де) от къде ли не, но най-вече от Витошка (то щото половината от това на Витошка не го зареждат от Турция). И така, скарах се и с това гадже, хем ми се падна на картите, че тая ще е по-сериозна, ама нейсе. И като се ядосах взех си неплатена и се изнесох да изкарам за кола. Реших кола да си купя този път. Образовах се - купих списания, четох рецензии и сравнения и стигнах до извода, че тия дето уж са най-добрите и най-сигурните са или много скъпи или много грозни. Питах и „специалисти” едни викат – Френска пич, другите – Немска, третите – само Японска.... абе Японска, японска, ама по грозни коли от японските няма, не се разваляли – я си гледайте работата бе – аз мадами трябва да свалям, няма да е грозна колата, грозни са тойотите, сега малко са ги пооправили, особено ония тойоти дето се пишат с 5 букви на английски, ама я глей цените.

Отидох, спах по пейки и паркове, доката започна някъде, защото тръгнах съвсем без начален капитал, почнах в пицария, после слагах плочки и бърках бетон, слагах бурдюри и павета (това пък, най-дълго го правих, нали съм силен в ръцете и слаб в главата, особено за езици). Само в началото беше една работа, после винаги по две. Ей много пици разнесох бе. Що нещо изядоха тия хора! Обадих се веднъж в къщи. Здравей Мамо, как си? – Добре била! А ти сине работа намери ли си? – Намерих си!, ПО специалността, нали – защото толкова учене тука, да не отива зян, те от такива специалисти като теб – няма начин да нямат нужда! Да, Мамо, няма начин, по специалността работя, и ти да не забравиш като дойде време да гласуваш, пак за най-добрите да гласуваш, както винаги! Такива ми ти работи!

Обаче заделих пари, малко кръста ме наболява ама ще ходя на чакръкчия. Ама си харесах кола, и си я купих, Крайслер Събринг, Кабрио. Да ви кажа много съм доволен! Ама що мръсотии ми наговориха за колата. Американска била, разваляла се, абе гледайте си работата бе – на втория ден в България я сефтосах на задната седалка бе! Разваляла се! За една седмица свалих 3 мадами!! Аз толкова популярен не съм бил от детската градина, когато изсипах раницата на Пепо и от там паднаха 25 шоколада „Крава” и всички деца ядохме три дни! Американска била. Да не ми се обижда женската аудитория ама има доста тъпички представители на женския пол срещнах. То не че и ний кочовете сме цвете, ама може ли заради това, че ще ти наговоря един куп глупости , за това колко много пари имам ( а аз нямам) и затова, че има кабрио паркирано отпред да вдигнеш краката на втория час?! Аз си оте***х за 5 години назад сигурно. Ами да съм знаел! А Аз - сериозен, гнездо ще правя, като съпруг да го раздавам. Ай сиктир! ОткинАх се от секс заради една кола и заради две измислени истории от къде съм и колко работници в Германия имам дето работят на контракт там!

Ама да ви се оплача, онзи ден като слизаше една от колата настъпи с тока на обувката тонколоната и проби мрежичката на високоговорителя на предната дясна врата – та има дупка сега там. Леле, ЯдосАх се. Ама тя – спокойно! Я докарай някой от Балкан стар тука, такава тройка ша му направя, че без пари ще ти излезе ремонта, кво толкова, аз имам опит, на един мерджан ако знаеш каква джизги бях направила с обувките на тавана, ама за една седмица ги изкарах от пичовете в Балкан стар – дишай спокойно!

Та това са новините около мен, какво ново тука, гледам някой се развеждат, а други съвсем са спрели да пишат.. аз ще пиша още.