avatar

Мда! Вървим към полицейщина!

Гръмнаха Доктора! Ами т'ва се очакваше. Утре ще започне нова акция Респект в резултат на която пак ще задържат някой неудобен и "при самозащита" ще убият още някого (справка Чората). Убиецът няма да бъде открит, но за сметка на това ще започнат да ни подслушват телефоните и да ни джобят и претърсват, когато си поискат ( не че с'я не го правят де). Предпоставки за това вече има в измененията на Закона за МВР. Убийството на Иван Тодоров ще само повод. Нещата се подготвят най-вероятно доста отдавна. Ето едно изследване, което няма да направи голямо впечатление утре, но доказва тезата ми. Направено е, по точно скалъпено, от държаваната социологическа агенция НЦИОМ.

22 февруари 2006 | 16:21
Агенция "Фокус"



София. 46% са съгласни да бъдат ограничени гражданските им права в замяна на повече сигурност. Това показват резултатите от национално представително проучване - Публичния образ на полицията, съобщиха от НЦИОМ.
Единствената група, в която делът на противниците на подобни ограничения е по-голям от този на поддръжниците им, са хората между 30 и 40 години
.