avatar

Любовта е .... един чифт хубави обувки

Ето каква е тъжната истината приятели...

За повечето жени изборът между секс и обновяване на гардероба е лесен - с двете ръце за дрешката. Средностатистическата жена казва, че би се отказала от секс за 15 месеца заради гардероб пълен с нови премени, хм, а 2% биха се въздържали от секс в продължение на 3 (ТРИ) години в замяна на модните парц... дрешки.
Според проучването направено на 1000 жени от 10 ЕС града, 61% от жените казват, че е много по-лошо да загубят любимият си моден артикул, отколкото да не правят 1 месец секс. Ето какво споделя един от инициаторите на проучването: "Хората казват, че дрехите правят човека, но явно някои дрехи могат дори да го заместят." Проучването също така показва, че дрехите издържат повече от връзките. Жената между 18 и 54 е с любимата си дреха 12 години и половина, което е с около година повече отколкото най-дълготряйната и връзка с мъж. Около 70% от запитаните вярват в любовта от пръв поглед, що се отнася до дрехите, а само 54% са сигурни в набелязването на правилния мъж.

Само 42% разчитат на половинките си и намират самоувереност чрез тях...

П.П Боен клуб: "Рекламите ни карат да се стремим към коли и дрехи. Да имаме работа, която мразим, за да си купуваме неща (shit), от които нямаме нужда."