avatar

Здравейте, тирани !

Здравейте, тирани, поклонници на мрака, вселители на страх, отвърнали се от Любовта и Светлината души.

Ние сме тук и сме ваши врагове не защото ви мразим - омразата не е нашето оръжие, тя е вашата покварена сила - а защото ви обичаме, защото сме Воини на Светлината.

Знаем, че се страхувате от Истината, защото Истината ви разобличава.

Знаем, че изтъканите ви от страх и злоба йерархии са нетрайни, неустойчиви и съвсем скоро ще рухнат; знаем също така, че искате всячески да запазите статуквото си и материалистичните цели, в които сте се вкопчили.

Знаем, че един ден скоро всеки един от вас ще проумее в какво е участвал и няма да е щастлив от осъзнатото; знаем също така че мнозина от вас ще се осъзнаят и отвърнат от лъжата, мрака, озлоблението и страха като движещи мотиви. Защото, както стана ясно, те са нетрайни, нестабилни и структурите ви, изградени върху тях нямат никакво бъдеще.

Знаем също така, че ви обичаме и състрадаваме, заради това че не сте израстнали достатъчно в еволюцията на душите си, за да помете по пътя, по който сте поели.

Истината, която ви боли, е че подобно на ракови клетки сте поели в грешната насока, програмата ви не ви е завела към изначалната щастлива и пълна, озарена човешка същност.

Също така знаем, че имате шанс за изцеление.

Но избора за това е ваш.
Действията, изтъкани от насилие са ваша слабост, а те не водят до качествени и добри резултати.

Истината боли, защото е Целебна !