avatar

За това вляво, малко по-надолу...

Виждам тук една интересна анкета, но моят отговор там липсва. Иии... все пак искам да отговоря.
Нашите планове за Джулай морнинг бяха за плажа, но точно на 01.07 бях нощна смяна и малко се поразвалиха, но за разлика оттова си изкарахме един страхотен първи юлски ден.
В 07:17 напуснах хотела /"Prestige City" - к.к. Слънчев бряг/ и се запътих към спирката. Разбирасе, по законите на Мърфи, изпуснах автобуса. Чаках, чаках, чаках... Изчака ми се чаканката, а бързах. Молех се да мине едно от онези таксита, които возят на цената на билетчето... И ето, молитвите ми бяха чути! 
Някъде към 08:10 си бях вече в Бургас. Бях на автогара "Юг", бях до фонтанчето и бях безкрайно щастлива, защото в прегръдките ми се намираше моят любим. Трудно се пуснахме. Даже бих казала не се пуснахме. 
Гушнахме се и тръгнахме към нашият джулай фърст ден. Първо свършихме някои важни нещица, после се прибрахме да оставим част от багажчето, натоварихме раницата с плажни провизии и се запътихме към автобусната спирка. Качихме се на автобусчето за Несебър, откъдето си взехме "Лодка за разходка" до Слънчев бряг. Направихме си снимки, които мога да Ви покажа след като довършим лентата.
Ех, море, вълни, чайки..., морски вълци, които услужливо ти поднасят огърлица от зъби на акула, а след това те изяждат с фотоапарата!
Люш, люш! Пър, пър, пър! Ето ни и на мостчето в курорта. Часът вече беше 14:30, а нашето мероприятие наближаваше. Преди това, обаче си хапнахме катми, за да подпрем стомахчето.
Ето ни отново на автобусната спирка. Да, най-обикновена автобусна спирка! Но не съвсем. Вместо голям, тромав и скучен автобус, на нея спря малко, тясно, весело, пъстро и слънчево автобусче, а до мен грееше учудената усмивка на едно друго слънчице. Качихме се на това малко, претъпкано автобусче и то ни отведе на едно място, където времето сякаш е спряло, а детството присъства неизменно, забравяш за всичко.Слезнахме от автобусчето, а пред нас се изправи огромен замък, зад чиито стени стърчеше огромно, мокро съоръжение носещо страховитото име "Камикадзе". Да, може би се досетихте вече! Точно така! Големият замък всъщност е "Action aquapark". Чудесно местенце, където разпуснахме от ежедневието и вдигнахме максимално адреналина. Спуснахме се по абсолютно всички водни съоръжения - и на "Камикадзе", и на "Хидротуба", и на "Ниагара", и в "Черната дупка", и на "Туистър" и на... много други неща. То едно ли, две ли бяха да ги опишеш! А накрая се отдадохме на мързел в "Ленивата река". Използвахме единични и двойни салове, килимчета /хихихи/..., поваля ни дъжд, но на нас не ни пукаше.

...и така цял следобед.

Прибрахме се окъпани в кал от дъждовните улици на Съни Бийч.

Страхотен ден! Големи емоции! Никога няма да го забравя! Знаете ли защо? Защото през цялото това време до мен беше човекът, който ме обича, човекът, който аз обичам и обожавам! Smile

ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБОВ МОЯ! Kiss

Това беше Джулай "морнинг" за мен. Това беше моят пръв Джулай "морниг" - пръв и незабравим!