avatar

За какво служат автомобилните клубове?

"Маниаци разни" - ще възкликнат пешеходците и сигурно в това ще има доза истина. "Взаимна помощ" - биха казали част от шофьорите и в това също ще има истина.
 Само толкова ли?
 На 19ти април членовете на клуб "Митсубиши-България" направиха света малко по-добър.Една идея се превърна в перфектно организиран и проведен празник за децата от Дом за деца лишени от родителски грижи "Българка" в Стара Загора.
 Без много шум, но с много човечност и ентусиазъм, изцяло с лично средства, членове на клуба от цяла България подариха на повече от 60 деца от дома не само разкошен пикник, дрехи, играчки и техника, но и най-важното: вярата, че някой го е грижа за тях, че има надежда, че мгат да имат бъдеще.
 Подробности за тази инициатива - във форума на клуба.

 Това е първата подобна инициатива, но не е единствена за клуба. И по всичко личи, няма да бъде и последна.

 Успях да отскоча до мястото на срещата малко след като всичко беше приключило. Всичко беше чисто и по нищо не личеше, че допреди час тук са лудували стотина човека. тези, които бяха останали, изглеждаха изморени от дългия ден (някой от тях са тръгнали на път в 4 сутринта, за да пристигнат навреме), но на лицата им грееха усмивки.
Обикновени хора, като мен и вас.  И... малко по-добри!