avatar

Жената: между Тя и Кифла

Уважаеми госпожи и госпожици, сред най-ценните попадения в мъжкия фолклор е фразата: човек и добре да живее - се жени. Съперничи и само приказката за мъжкото примирение. Според нея - всеки мъж някой ден бърка в торбата със Змиите и каквато си изтегли - късмет му е - за един смок, за другиго зелена плюеща мамба.

Разбира се аналогията с почти неизменно студените длани и ходила на момичетата е далечна и малцина я съзират. Имайте предвид обаче, че и двете приказки изразяват мъката на неизброимото множество мъже съзрели с изненада трансформацията на Тя в част от животинския свят.

Мили дами, не по-малко болезнена за нас е и трансформацията на Тя в Кифла. Знаете, че кифлата освен вкусна закуска продавана в магазини за бързо хранене, както и приготвяна от някои версии на Тя е изкривен образ на неговата Тя.

Мъжете знаем, че трансформацията на Тя в Кифла, не е задължително да е еднократен и окончателен акт. Ние знаем добре, че Тя може в определени дни или ситуации да се трансформира в Кифла, както и да се завръща в неутралното състояние - Жена(та).

Уважаеми госпожи и госпожици, убеден съм, че никоя от вас не желае да бъде Кифла в очите на своя Той, поне докато човекът до вас е Той а не просто Мъж(ът ми). Затова ще си позволя да ви дам сторя едно малко, но съществено напомняне. То е за умните сред вас, защото глупавите тъй или инак не възприемат и не са страна в нашата беседа.

Мили момичета, за да бъдете Тя за своя Той е нужно да го обичате и уважавате. Освен това не бива да забравяте, че и Той има дни в които не върви. В такива дни мили момичета е вашия шанс да бъдете неговата Тя. Не го ли сторите, рано или късно в неговите очи ще станете обикновена Кифла а той ще продължи да дири Тя, за да бъде нейният Той.