avatar

Ето ме и мен :)

Здравейте приятели!

Не съм писал отдавна, но постоянно следя блога и сайта и някои, на които съм помогнал знаят за това. Благодаря на всички, които ми сигнализираха за проблеми през последните месеци и можех своевременно да ги реша!

Какво се случва с мен... ами всякакви работи. Най-хубавото е, че вече ще ставам татко :) Мая е бременна в шести месец, след като ходихме по мъките миналата година по различни доктори, всеки от които искаше по една камара пари за най-различни изследвания и на база тях ни уверяваше, че бебе по нормален път няма как да стане. Тръгнахме по неприятният и дълъг път на процедурите Инвитро и ни одобриха за процедура през месец март.

Но, ето че сменихме топлия климат на България с този на дъждовна Англия за няколко месеца и чудото взе че се случи :) Чудото се случи и вече расте, рита, а ние купуваме детски дрешки и се вълнуваме така, както никога досега не сме се вълнували :) Вече се знае, че ще си имаме момиченце, за което сме много щастливи. Винаги съм си мечтал за дъщеричка! Разбира се, някой ден се надявам да имам и син :)

 За съжаление нашата бременност е от трудните, а допълнително се усложни от това, че в пети месец Мая получи възпаление на апендисит. Първо имаше контракции, което наложи да я заведем в Майчин дом за наблюдение, а там откриха, че това е апендисит.

 По спешност беше приета в Пирогов, а там... там да не попадаш. Като разбраха, че е бременна ни предложиха ВИП стая, която случайно била свободна. Струвала 50 лв на ден и можело да стоя с нея постоянно. И така стана, бях с нея неотлъчно, като дори ми дадоха легло.

Другият избор беше да лежи в коридора, каквито случаи имаше. Късаше ми се сърцето като ги гледам хората там.

 В Пирогов обаче само това му беше хубавото. Оказа се, че там никой не и обръща внимание. Оставяха я с пълна подлога по цял ден. Когато бях при нея (налагаше ми се все пак да излизам по работа за малко през деня) отивах при санитарките и им казвам, че подлогата трябва да се смени. Казват - Добре, пиленце и това е. Нищо не правят и явно искаха да им бутна рушвет, но заради това отношение, което заварих рушвет никога не бих им дал.

 Да не му се налага на никой да посещава Пирогов! Там е една машина за пари и се опитват от всеки, дори и от бременна жена да вземат такива.

 Сега сме добре и това е най-важното :) Бебка рита, прави салта и си смуче пръста, а понякога на видеозона я виждаме да стои и в поза свещ :)

 Та това са новините от мен :)