avatar

България се прочу с най-красивото женско дупе!

Тези дни някак незабележимо се промъкна новината, която ни прочу толкова много, колкото левия крак на Стоичков, новината, с която трябва да се гордеем ден и нощ, новината, която трябва да споменаваме на всеки чужденец, който засечем в страната или в интернет. ass2.jpgБългарка е носителка на най-красивото дупе в света! Апетитните задни части на 19 годишната столичанка, живееща в ж.к. Люлин Кристина Димитрова са определени за най-красивите в света! Тя е преборила претендентки от цял свят и грабна престижната награда в Мюнхен.

Вече си представям, как чужденците, с които комуникирам ежедневно - американци, японци, французи, тайванци и др. при запознанство с мен казват: "O, I know Bulgaria! You have the most beautiful ass in the world!"
Преди това все са ми разправяли, че знаели Стоичков, българското кисело мляко, компютъра и др. все такива злободневни неща. Виж, друго си е да ти кажат, че знаят за страната ти, защото най-красивото женско дупе било българско, нали?
Това е повод за гордост!
Същевременно, удар върху гордостта на българина е новината, че най-красивото мъжко дупе е станало румънско. Ех, тази Румъния! Все ни бие напоследък! Ама пък халал да и е! Тя да си задържи мъжкото дупе, ние ще си се радваме на женското :)
На снимката виждате въпросното дупе. Снимката е взета от Frognews.bg