avatar

Бирена вечеринка преди началото на Постите

Драги ни колеги,

Ръководството на крайно радикалната партия "Бира без бирени кореми" реши да организира първо общо събрание на членовете си. Засега председателят Ейскокович и зам. председателят - др. Ягодов са единствените й членове, но се надяват най искрено това да бъде поправено скоро!

Събранието ще се проведе в най-близката евтина кръчма до Одеон, като вратите на мястото ще бъдат отворени към 18:30 ч. днес, петък 16.02.2007 г.

Напомням ви, че в неделя е Прошка, тъй че сега е момента да грешите, ако не сте го сторили!От понеделник започва Великия Пост и требе малко да влеземе у релси, затова да наваксваме предварително, че после няма! И не че се заяждам, ама да го видим др. Ягодов как ще се прибира от центъра до Младост без такс.  ;))))) Напомням и на останалите участници в играта "16 февруари ден без таксита" :)))) Не ми се обиждате, нали :P))

И така, уважаеми бъдещи колеги - чакаме ви!!! Който се изгуби да звънка - 0899361554 др. в.б.д. инж.  Тоньо Ейскокович, самоопределил се за ген. председател на Партията "Бира без бирени кореми" (ПБББК).

Зам. Председател /подпис не се чете/ - др. Термин Ягодов