Бирена вечеринка преди началото на Постите

от Ace Coke на 16 февруари 2007, 09:23

Категории: Хапка и пийка - Спорт - Политика - Забавление - Събития - Приятели - Купон
Етикети: бира , Среща

 
Драги ни колеги,

Ръководството на крайно радикалната партия "Бира без бирени кореми" реши да организира първо общо събрание на членовете си. Засега председателят Ейскокович и зам. председателят - др. Ягодов са единствените й членове, но се надяват най искрено това да бъде поправено скоро!

Събранието ще се проведе в най-близката евтина кръчма до Одеон, като вратите на мястото ще бъдат отворени към 18:30 ч. днес, петък 16.02.2007 г.

Напомням ви, че в неделя е Прошка, тъй че сега е момента да грешите, ако не сте го сторили!От понеделник започва Великия Пост и требе малко да влеземе у релси, затова да наваксваме предварително, че после няма! И не че се заяждам, ама да го видим др. Ягодов как ще се прибира от центъра до Младост без такс.  ;))))) Напомням и на останалите участници в играта "16 февруари ден без таксита" :)))) Не ми се обиждате, нали :P))

И така, уважаеми бъдещи колеги - чакаме ви!!! Който се изгуби да звънка - 0899361554 др. в.б.д. инж.  Тоньо Ейскокович, самоопределил се за ген. председател на Партията "Бира без бирени кореми" (ПБББК).

Зам. Председател /подпис не се чете/ - др. Термин Ягодов